PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708077}
6,5 426  ocen
6,5 10 1 426
Styx: Master of Shadows
powrót do forum gry Styx: Master of Shadows

czy to ja nie potrafię w nią grać? :P Musiałem zmienić poziom trudności na łatwy bo momentami nie dawałem rady.

ocenił(a) grę na 9
MikexD

Z czym dokladnie nei dawales sobie rady? Ja przeszedlem gre bez problemu praktycznie bez uzywania klonow do odciagania uwagi a niewidzialnosci tylko w ostatnich etapach gdzie przeciwnikow bylo juz multum. Nie jest to az takie trudne, wystarczy miec cierpliwosc. Czekasz, ogarniasz jak patroluja straznicy i potem ich omijasz/zabijasz. Ja preferowalem omijanie, bo gra sie ciekawiej. Poza tym jezeli gra jest trudna to przynosi wiecej satysfakcji po przejsciu.

Felo74

Gra bardzo dobra, dwa oczka w dół bym dał no ale to skradanka fantasy, więc okej nie dam. Gra świetna ale potrafi tak wkur.wić np. końcówka gry ze masakra no / a czemu koncowka? bo jak nagle z dupy sie nie ma amberu to ty wez te gre przejdz.

ocenił(a) grę na 9
The_Fallen

Pamietam to, ze faktycznie neiraz amberu brakowalo. Nieraz denerwowalo to, ale tez zmuszalo to zastanwoienia sie czy uzywac niewidzialnosci, czy moze jednak jakos inaczej to przejsc i zostawic amber na potem. Przydatne bylo wtedy zbieranie amberu z paskow straznikow.

Felo74

Niestety twórcy nie przemyśleli, że ktoś może nie mieć Amberu w 4 Renaissance,. Mi się odechhciało gre przechodzic do konca wtedy po wielu próbach i zobaczylem koncowke na YT. BTW. Akxja styxa ma miejsce 200 lat przed of orcs and man.

ocenił(a) grę na 9
The_Fallen

Co to byla za misja?

Felo74

no ostatnia strefa ostatniej misji.

ocenił(a) grę na 9
The_Fallen

A wiem... ten moment byl idiotyczny. Pamietam, ze tez tam nei mialem amberu, ale jakos udalo mi sie to przejsc po chyba 20 minutach wczytywania...

Felo74

aah.