PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608437}
8,3 10 tys. ocen
8,3 10 1 10307
The Elder Scrolls III: Morrowind
powrót do forum gry The Elder Scrolls III: Morrowind

Gram ale momenty zwątpienia miewam,nie podoba mi się małe urozmaicenie misji, dobrze chociaż walki nie są za łatwe, a raczej były bo mam już 29 poziom i nawet złotą świętą zabijam dość łatwo-ZA ŁATWO żeby była jasność zwłaszcza że mam ustawiony najwyższy poziom trudności w opcjach.....
A nie mam jeszcze najlepszej zbroi(tylko nagolenniki mam najlepsze).

ocenił(a) grę na 9
WOLVERINE55

Nigdy nie zrozumiem skąd ludzie takie lvl wytrzasają. Ja skończyłem grę na 16 grając na trudnym poziomie jako mag bojowy.

użytkownik usunięty
mhrocznyszatan

Ja jestem na 33 poziomie, z wątku głównego wykonałem ledwo pięć zadań. Na razie bardziej skupiam się na zadaniach pobocznych na tyle, że przeszedłem już wszystkie zadania w Legionie Cesarskim, jestem bliski ukończenia wątku gildii wojowników i paru innych organizacji.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Po internecie krążą mody podwyższające poziom trudności. Jeżeli gra jest dla ciebie za łatwa, sciągnij sobie jeden i zaaplikuj w grę. Wtedy poczujesz co to znaczy "najwyższy poziom trudności".

ocenił(a) grę na 8

No ale mimo 52 poziomu miałem problem z takim Umbra czy rycerzem cesarskiego legionu no ale wampirz sygnet załatwił sprawę. Wolę spałyczniejsze mody które dają coś fajnego(bank mod,romanse). A rzecznicy dobrze mnie biją wciąż(nie mam jeszcze najlepszego sprzętu...).

ocenił(a) grę na 8
WOLVERINE55

Zacząłem Tribunal ale cieniasy z tych gości z bractwa(no szef był niezły).
Problem z niektórymi przeciwnikami to nie to że słabo ''walą'' ale to że padają jak karaluchy(może nie najlepsze porównanie).
Zwłaszcza że mam tarczę z 33 procentowym kameleonem i zabijam wszystko zwykłym Deadrycznym łukiem, skradając się cały czas, nawet jak uderzę to nie wiedzą skąd.....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

ja ją odinstalowałem bo zaczęła być zbyt uzależniająca hahaha