PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608437}
8,3 10 tys. ocen
8,3 10 1 10305

The Elder Scrolls III: Morrowind
powrót do forum gry The Elder Scrolls III: Morrowind

Jednym z największych plusów Morka (choć oczywiście nie jedynym) jest z pewnością muzyka.Bardzo dodaje grze klimatu, powiedziałbym że jest to muzyka, która oddaje nastrój wielkiej przygody, miło się jej słucha nawet bez gry, jako samodzielnych utworów.

Brat_Stali

http://www.youtube.com/watch?v=ZWuNf4gxwuM

Brat_Stali

Do sesji czasem uczę się przy muzyce z Elder Scrollsów: Morrowinda, Obliviona i Skyrim.
Morrowind, z tych trzech gier, najbardziej mi się podoba. Ma najlepszą fabułę, ciekawe postacie, dobry, choć wkurzający na początku, system walki i "theme" które na zawsze wryło mi się w pamięć. Pamiętam jak grałem w nocy na słuchawkach i główny utwór gry leciał na tle burzy w gierce... żadna gra nie ma chyba tyle uroku :D
Oblivion ma dobrą muzykę... cała reszta jakaś taka nijaka.
Skyrim ma świetny "theme", będący połączeniem muzyki z Morrowinda i Obliviona, ale reszta utworów nie zapada w pamięć, a sama gra jest trochę za łatwa. Pograłem trochę, ale jakoś nie wciągnęło mnie jak przy Morrowindzie.

Brat_Stali

Nerevar Rising i pozamiatane, najlepszy soundtrack jaki słyszałam w jakiejkolwiek grze. Chociaż The Path Of A Kingslayer z Wiedźmina 2 tez na mnie zrobiło wrażenie.

Brat_Stali

dokładnie masz rację ,łza sie w oku kręci jak po latach słyszę te utwory