PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608437}
8,3 10 tys. ocen
8,3 10 1 10305

The Elder Scrolls III: Morrowind
powrót do forum gry The Elder Scrolls III: Morrowind

Wie ktoś może gdzie mógłbym zakupić tę grę, ewentualnie pobrać skądś w polskiej wersji
językowej?

ziolo

Nie wiem czy w sklepach jest jeszcze. Miała być Elder Scrolls Complete Collection ze wszystkimi grami, ale nie wiem czy w Polsce, i nie wiem czy byłby sens kupować dla samego Morrowinda (chyba, że chcesz też inne odsłony). Jeśli nie ma w sklepach - Allegro :)

nie wiem czy w empikach znajdzie się jeszcze morrowind w serii Xk hit
hmmmm no w tej serii został wydany w 2008 roku nie wiem czy jeszcze będzie
Myślę też ze za jakies 2 lata bethesda może udostępni go za darmo w internecie kto wie

Niech się nie łudzą że za Morrowind będą jeszcze mieli teraz i w przyszłości jakieś dochody

W pewnym sensie będą mieli, z tej antologii, w której są gry od Areny do Skyrim plus wszystkie dodatki do gry. W Ameryce i Europie już wyszło, w tym miesiącu - 58 euro. Nie wiem co z premierą w Polsce.

no w sumie tak
ale jak chcesz kupić osobnego morrowinda w serii xk hit to nie wiem czy w empikach jeszcze go znajdziesz
hmmm 58 euro czyli icoś około 240 zł
mnie z tej serii to szczerze mówiąc tylko morrowind interesuje więc nie pokusze się o ten pakiet hehe
szczerze to grafika w oblivion nie podoba mi się
ale to taka dygresja :)

hehehhee Arena i daggerfall to najwyżej pare centów mogą podnieść wartość tej antologii
zresztą już dawno daggerfall wyszedł w internecie w wersji całkowicie freeware zapewne arena też a teraz dodają ją do płatnej antologii- rozumiem kolekcja ale te dwie częsci razem teraz są warte 1 zł

Wydaje mi się, że cena jest taka przez obecność Skyrima z dodatkami.

Najlepsze moje wspomnienia związane są z Morrowindem oraz Oblivionem. W obie mi się wyśmienicie grało, ale i tak Morrowind lepszy :)
Do grafiki w Oblivionie nic nie mam, lubię tamte leśne krajobrazy, zaś jeśli chodzi o twarze postaci - widziałem świetnego moda który naprawia to i owo :) Jedynie te twarze mi troszkę przeszkadzały.

właśnie teraz gram w morrowinda
Znalazłem tyle supercennych przedmiotów całkowicie mi zbędncyh które leżą w skrzynce chomikowane przeze mnie
I z jednej storny ci biedni kupcy mnie irytują z drugiej jakbym to wszystko sprzedał miałbym około 800 000 zł i bez sensu byłoby dalsze granie chyba mając tylke kasy

Ja również mam wiele przedmiotów teraz, lecz jestem kolekcjonerem - nie sprzedaję tych najcenniejszych, stawiam je w domu na widoku razem ze złotem :D

Mógłbyś pobrać moda, który daje kupcom więcej złota, lecz bez wyćwiczonego Handlu i tak się nie wzbogacisz :/