PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608437}
8,3 10 tys. ocen
8,3 10 1 10305

The Elder Scrolls III: Morrowind
powrót do forum gry The Elder Scrolls III: Morrowind

ileset godzin straciłem na tą gre i edytor... mmm

Czciborek

a ja się muszę przyznać, że tracę godziny do dzisiaj... co wyedytowałeś?
http://www.elderscrolls.com.pl/

kalijugananda

Przyłączę się do tematu - Właśnie pracuję nad wybrzeżem kontynentalnego Morrowind - na zachód od Vvardenfell, z silnymi wpływami Skyrim (w oczekiwaniu na premierę nowej części ;). Przydają się tu obiekty z "Bloodmoona".

kalijugananda

Zrobiłem dużo drobnych pierdółek, jednak miałem jeden duży mod nad którym pracowałem - mianowicie wyspa piratów z twierdzą, portem lochami, z dwoma dzielnicami, plantacjami księżycowego cukru. Niestety wszystko straciłem jakoś w połowie roboty gdy spalił mi się dysk twardy.

Czciborek

Ja wyliczyłem czterocyfrową liczbę godzin ;> Jak dla mnie 1. ever.

BuzzOff

no ja nadal gram. tysiace godzin i tylko trzema postaciami. kolekcja broni i przedmiotow - bezcenna

akz

Pamiętam mod z stojakami na broń i pancerz i zbieranie tego wszystkiego ;D

Czciborek

Przyłączam się do głosów wyżej. Nadal gram w to. Numer 1 na zawsze ;)

sile

Ja też nadal w to gram. Przy Morrowindzie spędziłem kawał życia, a mimo to jeszcze czasem potrafi mnie zadziwić.

Czciborek

straciem to złe słowo przyjacielu ;]

ja_wiem_lepiej

Otóż to. Stracić czas to można na gnioty typu "Gulczas a jak myślisz?". Powinieneś powiedzieć: "Poświęciłem dużo czasu tej wspaniałej grze jaką niewątpliwie jest Morrowind!".

Miszcz_Pawarotti

absolutnie tak.

Czciborek

ja nigdy nie mogłem wbić się w klimat tej gry ale ostatnie zauroczenie genialnym skyrimem chyba mi w tym w końcu pomoże;p

Marcinekk

miłość do Morrowinda mimo lat mi nie przejdzie

Czciborek

ahhh grac w morka 6h dziennie to za mało alez on mnie swego czasu uzaleznił, uratowałem się przez deinstalacje z bólem serca ale nei mając wyboru