Na pewno nie będzie można zagrać po polsku z modem overhaul 3.0? Nikt nie jest w temacie?
A jak myślicie, Skywind też nie będzie po polsku? Zależy mi dokonać powinności i przejść Morka ale potrzebna mi ulepszona grafika.
Mam dokładnie ten sam problem. Niestety, jak dotąd nie spotkałem żadnej modyfikacji graficznej Morrowinda, która byłaby przeznaczona na polską wersję gry. Z tego co pisali inni wynika, że ani Skywind ani Overhaul 3.0 nie pozwalają na grę po polsku. Ten pierwszy zapewne zmienia też interfejs, a ponadto kuleje optymalizacja tych modów, podobno przez otwartość miast na Vvardenfell. Wielka szkoda, bo naprawdę nie lubię, kiedy tracę szczegóły przez niedostateczną znajomość języka. Dlatego nie zdecydowałem się na żadną modyfikację, a co by nie mówić, Morrowind potrzebuje jej jak ryba wody. Byłoby świetnie, gdyby ktoś znał rozwiązanie problemu.
co niektórym się udało odpalić 3.0 po polsku! Tylko,że trzeba dobrze ogarniać to wszystko...
http://www.skyrim.pl/forum/index.php?showtopic=23005
Rozwiązaniem problemu jest gra bez żadnych modyfikacji:P
Nie rozumiem stwierdzenia "dokonać powinności". Jeżeli Cię Morrowind nie pociąga to nie zmuszaj się na siłę. Od siebie powiem, że bo sam wracałem do tej gry kilkakrotnie na przestrzeni ostatnich 10 lat nie dokonując żadnych istotnych zmian.
Możecie spróbować Morrobliviona. Jednak nie wiem jak to jest z wersją językową i jak to funkcjonuje gdyż nigdy nie bawiłem się w takie modyfikacje.
pociąga mnie ale skoro mam spędzić kawałek życia przy tej grze bo jest przecież długa to wolę spędzić ten czas przy ładnej a nie brzydkiej grafice.
Tu też się zgodzę, że można spędzić nad tą grą kawał życia. Jedyne co mogę Ci poradzić to ściągnąć mody poprawiające tekstury postaci itp. Są one dostępne w sieci i bardzo łatwe do zainstalowania. Zerknij sobie na Adamantytową Wieżę. Tyle jestem w stanie poradzić.
Pozdrawiam