BO PODCZAS GRY MAM CIAGLE WIDOCZNY PASEK MENU I TEN GORNY TEZ PASEK NEI CHCE ZNIKNAC
Już ci to pisałem wcześniej, a jakbyś chociaż trochę poszukał to byś wiedział, że te debilne paski to część gry i nie da się ich ot tak usunąć.
http://steamcommunity.com/app/268050/guides/?browsesort=toprated&browsefilter=to prated&p=1#scrollTop=1550
Tutaj masz co najmniej kilka poradników jak usunąć letterbox, framecap i zwiekszyć fov. Wystarczy czasem wejść na forum steam...
sory napisalem do wszystkich zeby dostac jakąkolwiek odpowiedz ale widze ze wszyscy chetni do pomocy zamykam temat juz sie przyzwyczailem do tego okna filmowego ale dzieki
Zamknąć to możesz się co najwyżej w kibelku, a nie temat. Flawless wide screen likwiduje pasy bez problemu
Na cały monitor że by gra była trzeba użyć programu flawless widescreen ( nie zamykać programu podczas grania )
instaluje zgodnie z wskazowkami wszystko mam zaznaczone w programie lecz cały czas mam tak samo działa ten program pod rozdzielczosc 1920?
Twórcy specjalnie dali tak bo jak to oni kiedyś ujęli : ,,Zrobiliśmy tak ponieważ chcieliśmy żeby grając w nią można by się czuć jak w kinie ,,
U mnie działało bez problemów , najpierw w programie trzeba wyszukać tej gry, jak masz tam te kwadraty z opcjami fix i te inne to ostatniego zostaw wolnego bez zaznaczenia .i potem znalezc folder z grą