PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684111}

The Evil Within

Psycho Break
2014
7,5 2,7 tys. ocen
7,5 10 1 2746
The Evil Within
powrót do forum gry The Evil Within

W rozdzielczości innej niż najwyższa bardzo mało widać. Gra ma wymuszony obraz a la kinowy co dodatkowo utrudnia orientację. Radzę wziąć to pod uwagę przy zakupie.

metal4ever

Radzę użyć mózgu. Przy pomocy wujka google problem pasów rozwiązany w minute. Grafika może nie najlepsza. ale oświetlenie genialne, po za tym ta gra miażdży klimatem i TO radzę brać pod uwagę.Nie zastanawiać się tylko kupować.

Snowi

a kto w tych czasach gra na pc? Chłopie kup se konsole to nie bd mial problemow zadnych

Ohatsu

nie rozśmieszaj mnie. Konsola nigdy nie doścignie pc, bo pc jest zawsze dwa kroki przed konsolą.a ja nie mam żadnych problemów, to ten z góry je ma.. btw mam ps4, a i tak gram na pc, bo gry tańsze, a różnica żadna...ps4 tylko używam do exclusivów

Snowi

wszyscy pctowcy to piraci co za frajda se sciagnac gre z torentóv i ja przejsc nawet w sieci nie da sie na piracie pograc wymien mi jeszcze tytuly gier ktore tak przoduja o 2 kroki przed konsolami oczywiscie mowa o grach tylko i wylacznie na ta magiczna platforme czyli pc

Ohatsu

"wszyscy pctowcy to piraci" nie wiem skąd to wyjąłeś. tak samo mogę powiedzieć , że wszyscy konsolowcy to piraci- xbox 360 był piracany częściej niż gry na pcta, al enie ważne.. z tymi dwoma krokami naprzód chodzi o to ,że w momencie wyjścia konsoli na rynek w tym samym momencie jest już dosteony pc który jest sprzętowo 2x mocniejszy

Ohatsu

Pytasz się co to za frajda sciagnac grę z torrentów i ją przejsc... Mam rozumiec ze nigdy nie sciagnales zadnej muzyki ani filmow, bo wtedy co to za frajda sluchac i ogladac? Jak chce sobie pograc w sieci to odpalam WoWa czy cos podobnego, w takie gry gram dla klimatu, fabuły i czesto tez muzyki.

aeswing1

jasne ze sciagalem filmy i muzyke ale ja yu mowie o grach! filmy na piractwie nie traca tyle co gry poniewaz maja swoje 5 minut w kinie a muzycy zarabiaja na koncertach a sciagajac gier pirackich to jest rownoznaczne z tym ze nie masz szacunku dla ludzi ktorzy ja tworzyli i dla siebie takze

Ohatsu

Jasne, a wiesz ile maja producenci filmu z biletow w kinie czy tez muzycy z koncertow? Jesli nie, to Ci powiem ze bardzo znikomy procent. Widzisz, ja na przyklad mam stosy oryginalnych plyt z muzyka, bo mam szanse przesluchac kawalek na YT czy gdziekolwiek, po czym jesli okaze sie dobry, to te plyte kupuje w lepszej jakosci bez glebszego zastanowienia. Jesli o gry chodzi to inna sprawa. Nie ma czegos takiego jak kiedys, ze producent najpierw wypuszczal demo. Jak juz sciagne gre, przejde kawalek i okaze sie beznadziejna to po co mam wydawac kase? Z drugiej strony na pewno kupie chociazby Wiedzmina 3, podobnie jak kupilem dwie poprzednie czesci, bo ta gra doslownie miazdzy wszystkie inne i pieniadze tworcom sie jak najbardziej naleza. Niemniej przyznaje sie bez bicia ze sciagnalem pare gier ktore mi sie spodobaly a ostatecznie ich nie kupilem (seria Bioshock...) ale obiecuje to nadrobic ;)

Ohatsu

Kolega Snowi zapomniał o rzeczy którą mają na wyłączność tylko PC'ty a konsolowcy mogą jedynie pomarzyć;mody czy fanowskie patche czy łatki, dzięki którym niektóre produkcje które były niedopracowane przez developera, bardziej zdolni fani naprawiali dając tym samym drugie życie(np.seria S.T.A.L.K.E.R. , seria The Elder Scrolls ,Vampire:The Masquerade Bloodlines ,Deadly Premonition: The Director's Cut ,Dark Souls czy też częściowo ale jednak DmC Devil May Cry) ,więc jakby nie patrzeć PC'ty są ten jeden krok przed konsolomi.

Blake943

ze co pctowcy maja na wylacznosc??!! pathe?? hahahhahaha boze co za NOOB hahaah dawno czegos tak debiInego nie dzytalem hahah.Konsole tez maja pathe( aktualizacje itp)

Ohatsu

A tobie radziłbym nauczyć się czytać ze zrozumieniem"inteligencie".

Ohatsu

Napisał "fanowskie patche" przecież...