PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=820761}
4,4 25  ocen
4,4 10 1 25
The Occupation
powrót do forum gry The Occupation

system autozapisu to kpina

użytkownik usunięty

wszystko by było cacy gdyby nie problem z tematu.. grasz sobie prawie 1h i tu nagle trzeba wyłączyć gre. Wracasz sobie do niej pewnym czasie i musisz, nie wiadomo dlaczego powtarzać bez sensu cały rozdział.. może nie są one jakoś specjalnie długie, ale w takiej grze robić save'y tylko na początku jednego z 3 epizodów to jakiś żart i odbiera całą frajdę z gry. Wielokrotnie nie mogąc ukończyć jednego epizodu z powodu braku 5 min więcej na grę twórcy zmuszają cię do powtarzania całego cyklu poszukiwań, skradania i rozwiązywania tych samych zagadek. Niby znając to wszystko można szybciej odnaleźć to co potrzeba i wykonać dodatkowe czynności, na które wcześniej nie starczyło czasu, ale dla większości graczy myślę, że strata 1h z życia na potrzebę odtworzenia wcześniejszych dokonań to nic zachęcającego. Gdyby nie ten fakt to reszta mimo tego, że nie jest wybitna może się podobać na te kilka godzin gry. Ja muszę przyznać, że nie ukończyłem tej gry i wolałem obejrzeć zakończenie na gameplay'u niż męczyć się w ten irytujący sposób.