PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608886}
7,4 1,8 tys. ocen
7,4 10 1 1752
The Saboteur
powrót do forum gry The Saboteur

Świetny klimat, artystycznie piękna grafika, wielki świat (Można się wybrać z Francji do Niemiec ;)), soundtrack doskonale dobrany (Coop, Nina Simone, Allison Adams Tucker, Madeleine Peyroux itd.), połączenie GTA i Assassin's Creed, rozwałka nazistów, ciekawa misja rodem z "Poszukiwaczy zaginionej arki" a główny bohater to spoko koleś. Dla mnie ta gra to rewelacja.

ocenił(a) grę na 8

Jak dla mnie to samo - fantastyczny klimat, świetna muzyka(dzięki tej grze, przekonałem się trochę do jazzu), no i piękna grafika. No i zdecydowanie jedna z moich ulubionych gier.

użytkownik usunięty
nikike

Do jazzu itp też przekonałem się przez tą grę, jak i przez Bioshock i Fallout.
I pomyśleć, że to samo studio schrzaniło totalnie Lord of the Rings: Conquest.

ocenił(a) grę na 8

Ale najważniejsze jest w końcu to jak się kończy - a Pandemic wyzionęło ducha w wielkim stylu.

użytkownik usunięty
nikike

No racja, chwała im ;P

ocenił(a) grę na 8

Zgadzam się z przedmówcami The Saboteur dobra gra łącząca elementy Assassin's Creed i Mafi w realiach okupowanego Paryża. Jedyne do czego miałbym lekkie zastrzeżenia to grafika mogłaby być trochę lepsza, ale przecież głównie chodzi o grywalność...

Z "wielkim światem" to trochę przesada, co z tego, że można pojechać do Niemiec, skoro geograficznie Niemcy umiejscowiono tuż obok Paryża ^^

ocenił(a) grę na 10

Gram dopiero teraz (2013), ale gra po prostu super. Chyba będzie to moja ulubiona gra. Świetny klimat. Mnóstwo możliwości. Otwarty świat. Polecam każdemu!