PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624599}

The Sims 3: Zwierzaki

The Sims 3: Pets
2011
8,0 2,7 tys. ocen
8,0 10 1 2681
The Sims 3: Zwierzaki
powrót do forum gry The Sims 3: Zwierzaki

Postawiłam. Powrócić do THE SIMS 3 jak wyjdzie dodatek Zwierzaki

I jestem extra ;D

aga_mimi

zajefgajny nie ?
brak słów uwielbiam simsy a ten dodatek najbardziej z niecierpliwością czekam na premierę !!!
ps: może wiesz kiedy bedzie ?

Niszczyciel2000

Zwierzaki mają wyjść 21 października, więc sobie jeszcze poczekamy. Szczerze, mam taki sam cel jak autorka tematu. Ostatnio nie mam zbytnio ochoty na granie w Simsy, więc dodatek może mnie bardziej zachęcić. Podobno większość ludzi uważa że Zwierzaki to najbardziej oczekiwany dodatek do Simsów 3, zresztą się nie dziwię :)

marza4366

ja mam pytanie czy jak gram bez dodatków mam jakiegoś tam save zainstaluje dodatek ;stworze se nowy save
i bede se w niego grał a potem odinstaluje dodatek żeby zainstalować starszy i z powrotem ten i bede chciał grać w poprzedniego save to czy nie bede miał bugów i mi bedzie normalnie czytało ?

Niszczyciel2000

Wydaje mi się że gra powinna normalnie działać, tylko rzeczy z dodatków mogą ci zniknąć jeśli będziesz je miał w domu. Ale najlepiej wejdź na forum simsów i tam popytaj, tutaj mało ludzi wchodzi.

marza4366

aha mimo wszystko dziex za info ;p
ps : nie zadałem zbyt skomplikowanego pytania ?

Niszczyciel2000

Nie ma za co, a co do pytania...bywają gorsze :P

marza4366

np ?

Niszczyciel2000

hahhahahahahahahaahahhhahahhahhhahhahhahahha

filmowy_laufer

bardzo skomplikowane pytanie naprawdę o ilę hahhahahahahahahaahahhhahahhahhhahhahhahahha
jest pytaniem LOL

Niszczyciel2000

nawet nie wiesz co miałem na myśli:)

filmowy_laufer

jaja se robiłem ;p

Niszczyciel2000

Przepraszam za siebie xD Byłem debilnym 10-latkiem xD

filmowy_laufer

a teraz masz tylko 15 xD sq

Niszczyciel2000

To, że mam 15 lat, wcale nie musi oznaczać, że jestem jeszce głupszy ;) (bo chyba o to ci chodzi).

filmowy_laufer

szczerze tak jakoś dla jaj napisałem xD Sorry niw chciałem obrazić xD I owszem racja ^