PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608604}
7,8 21 tys. ocen
7,8 10 1 21336
The Sims 3
powrót do forum gry The Sims 3

Kariera

ocenił(a) grę na 9

Czy warto kupić dodatek kariera? Zastanawiam się czy nie zażyczyć sobie na urodziny, ale nie wiem czy się opłaca.

natka17_1998

Pewnie już po urodzinach ale może się przydam :p według mnie na pewno warto, poszerza gre o zawody takie jak stylista, łowca duchów czy mój ulubiony strażak, gra staje się duzo ciekawsza i o ile dobrze pamiętam to w tym dodatku można rejestrować samozatrudnienie ale nie jestem pewna, np jako malarka, rzeźbiarz itp

ocenił(a) grę na 9
gosia_amorek

Urodziny robię w przyszłym tygodniu więc jeszcze nie za późno : )Właśnie chciałam się zapytać kogoś o opinię na ten temat bo są podzielne zdania. Więc dzięki za pomoc, zaufam ci w tej sprawie :D

natka17_1998

Ale ogólnie uważam że najnowszy dodatek - cztery pory roku jest lepszy ;) ogólnie bardzo podobny do dwójki, ale dochodzi nowość w postaci fesriwali :)

ocenił(a) grę na 9
gosia_amorek

Spoko. Może na następne urodziny zażyczę sobie ten dodatek : )

ocenił(a) grę na 9
gosia_amorek

Nie masz przypadkiem dodatku Zostań gwiazdą? Bo ciocia zadzwoniła do mnie ze sklepu i powiedziała że nie ma kariery. Więc powiedziałam że może mi kupić Zostań gwiazdą. Dobrze wybrałam czy nie za bardzo?

ocenił(a) grę na 8
natka17_1998

Najlepsze mym zdaniem:
-Wymarzone podróże
-Cztery pory roku
-Po zmroku
-Ambicje
-Kariera
Ps. w sieci jest torrent w którym jest gra razem z tymi dodatkami (i Zwierzaki) bez konieczności instalowania po kolei, wszystko na raz.

natka17_1998

Mam zostań gwiazdą:) jest calkiem fajny, są 3 glówne kariery piosenkarki, magika i gimnastyka. Fajnie jest dojść na szczyt każdej z nich ale potem gra się troche nudzi

ocenił(a) grę na 9
gosia_amorek

Czyli całkiem nieźle wybrałam: ) ? Zainstalowałam sobie właśnie w sobotę tę grę no i zaczynam powoli rozpracowywać wszystko ; ) Chciałam mniej więcej wiedzieć czy fajna.

natka17_1998

myśle że dobrze wybralaś :)