Mam takie pytanie , może trochę głupie ale kompletnie się na tym nie znam a ktoś tu może się orientuje . Otóż mam tę grę , jest zainstalowana , kod wpisany , ale problem jest taki że gdzieś zawieruszyła mi się płyta .Dawno nie grałam i teraz chętnie bym sobie przypomniała tę grę. Czy można to jakoś włączyć bez wkładania tej płyty ? Jakiś program lub coś w tym rodzaju ?
Mi sie wydaje, ze trzeba miec płyte zeby właczyc. Mozesz kupić dodatek, to wtedy nie musisz wkładać oryginału tylko ten dodatek. Jak masz kilka, to musisz ten, co jest najnowszy (w sensie który była najpóxniej wydana, nie która ostatnio zainstalowałaś). O zadnym programie nie słyszałam.
Przepraszam ale to śmiech na sali . oczywiście podczas instalacji pytali cię na końcu czy zainstalować pewien program ... EA Download Manager .
Jest tam opcja aby dodać grę . wpisując oryginalny , i jeszcze nie użyty kod seryjny podajesz go tam , kiedy już ci się pobierze , gra CHODZI BEZ PŁYTY , jeżeli masz więcej pytań odnośnie tej gry , czy także jej użytkowania , proszę je kierować pod wikta1146@wp.pl , pytaj śmiało . Wiem wiele o Simsach ;)
Gdyby był także jakikolwiek problem , powiedziałam , pytaj śmiało .. ;dd
Lub kup jeden z tańszych dodatków. Np. 'The sims 3 szybka jazda' (za ok 30zł)-instalujesz i grasz już tylko na tej płycie, bez interwencji zwykłej 3.:)