Fajnie by było gdyby zrobili coś takiego że można wybrać - albo rodzina, albo samotne życie i przy
samotnym życiu grać tak jak w GTA że chodzisz swoim simem i robisz wszystko z tej perpektywy
:D
Nie, to nie pasuje do simsów. Nigdy tego nie było i myślę, że to bardzo dobrze. Chodzenie strzałkami w tego typu grze byłoby wkurzające. Na pewno straciłoby wielu zwolenników.
hmmm.. dla mnie powiem szczerze poruszanie się strzałkami byłoby paradoksalnie wygodne w niektórych sytuacjach. System ,kliknij i podejdź' nazwijmy to tak roboczo wydaje się być wygodny ale kiedy sim ma przejść dużą odległość i podążając za nim widzę coś ciekawego do podniesienia muszę przerwać jego bieg a potem znowu wyznaczać trasę. Poruszanie się w ,sytuacji rzeczywistej' nie na mapie też bywa irytujące.
Było by całkiem fajnie, ale nie jestem pewna czy sprawdziłoby się to w The Sims wykonywanie różnych akcji mogłoby stanowić problem.
Wlasnie trwaja prace nad 4 slyszalam ze ten panel to juz nie biedzie niebieski tylko szary
eee tam czwórka...i tak cała gra opierała się na topieniu simów w basenie i tworzeniu "rodzinki", w której robiło się naczelnego sima, który dostawał najlepszy samochód, rozrywki itp, a reszta zapieprzała na niego mieszkając w barakach niewolników