PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608604}
7,8 21 tys. ocen
7,8 10 1 21335
The Sims 3
powrót do forum gry The Sims 3
areczek_wierny

ja mam , chcesz cos porównac? o cos zapytać?

ikicia76

Powiem Ci taką jedną rzecz.
Ja miesykam w Berlinie.
Kupiłem PS3 w Niemieckim sklepie i tak samo jak The Sims 3.
Na początku miałem menu PS3 po Niemiecku i The Sims 3 wszystko było też po Niemiecku.
Pewnego dnia zobaczyłem, że mogę zmienic język na Polski.
Więc zmieniłem. Kilka dni potem miałem ochotę pograc w The Sims 3.
Ku mojemu zaskoczeniu cała gra The Sims 3 była po Polsku.

Ale to tylko zadziałało w The Sims.

ikicia76

ja chce kupic na ps3 simsy. polecasz? czy lepiej kupic na kompa???

Depp_fan

grałam w sims 2 na pc a teraz na sims 3 na ps3 , myslałam ze będzie problem z przestawieniem sie ze sterowaniem na padzie , ale przy samouczku i podpowiedziach po chwili łapiesz i jak dla mnie jest to duzy plus.
gram juz ponad rok , niezbyt regularnie brakuje mi dodatkow takich jak ikea (jestem maniaczka budowania i urzadzania)-czekam moze wyjda...
róznica jest to że nie masz wolnych parceli na których mozesz budowac , ale otrzymujesz parcele z gotowym budynkiem , który mozesz sobie wyburzyc i postawić nowy. jak dla mnie jest za mało miejsca do umieszczania mebli i sprzetów, a jeszcze wyposazenie podręczne. Ale wprost nie podpowiem Ci która wersje wybrać... mi przez gre na laptopie poszła karta graf i dlatego zaczekalam na wersje na plejke. przyzwyczaiłam się juz do gry na ps3 i mimo niedoskonałaości wybrałabym jeszcze raz ta samą czyli na ps 3( to tylko moje zdanie). a niedoskonałości zdazaja sie.... raz gra tak mi sie zawiesiła ze musiałam ją wykasować- po kilku logowaniacvh ten sam komunikat i nic .... z innych niedogodnień to nie wiem jak np poczęstowac ducha ambrozją- fakt ze nie uśmierciłam jeszcze zadnego swojego...i nie pochowalam go , ale np wyprawy na cmentarz nie skutkuja , bo tam nie ma jak podać ambrozji, zapraszasz ducha do siebie - on przyjmuje zaproszenie i jedzie z toba do domu , ale tam nie dociera.... kilka takich drobnostek które wstrzymuja cie .... jednak zaleta simsów na pc jest to ze masz dośc duza róznorodnośc dodatków ... ale mimo wszystko zycze trafnego wyboru !pozdr.

ikicia76

dziękuję za twoje rady :):)