ta gra mogła być dobra, gdyby zrobilią od 18 lat. Było by wtedy duzo ciekawiej i można by było w to zagrać. Np. popełnianie mordrestw, krew badziej dojrzałe i rozbudowne możliwości. A już napewno mogli sobie odpuścić te pedealskie akcenty jak muzyka, czy tego typu, podobne gowna.
Popełnianie morderstw i krew ?!? The Sims 3 to ma być przyjemna gra dla nastolatków,a nie krwawa rzeźnia ...
Nie wiem po co w ogóle zabierałeś sie za tą serię, jeśli tego oczekujesz. Na początku The Sims miało być tylko budowaniem domków, a postacie były dodatkiem. Jak chcesz krwi, musisz poszukać czegoś innego.
Ja tam lubię męczyć simów i wolę 1 i 2 część
3 cześć jest dla mnie dziwna , bo niby można robić wszystko ale tak nie jest.
Ciekawe czy będzie 4 cześć?
Popieram ;]. Już mi się znudziły milutkie sposoby na zabijanie simów np. topienie, więzienie w krzakach, palenie..
Ogólnie lubię w to grać i w ogóle... Ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby wyszło coś w rodzaju "spin-offu" (o ile używa się takiego terminu do gier), niemalże identycznego, tylko 18+. :3
Gość ma rację, pomysł na takie simsy dla dorosłych jest świetny. Owszem ta seria jest dla dzieciaków i kobiet(bo moja dziołcha i dziewczyny moich kumpli poza Halo i Gears Of War przy tym tracą najwięcej czasu :D) i tak powinno pozostać, ale... czemu by nie zrobić czegoś dla dorosłych ;) Ja bym chętnie pobawił się w takiego Dextera Morgana co to sąsiada zdradzającego żonę zarzyna :D