PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=764611}
6,2 380  ocen
6,2 10 1 380
The Sinking City
powrót do forum gry The Sinking City

Strasznie niska ocena jak na grę która nie jest aż taka zła. Podchodziłam do niej jak pies do jeża widząc niskie noty ale stwierdziłam że zaryzykuję. Powód był taki że uwielbiam świat wykreowany w opowiadaniach Lovecraft'a oraz spodobał mi się fragment rozgrywki tej produkcji na YouTube.
Na plus
-dobra fabuła
-klimat miasteczka
-rozgrywka
-"bycie" detektywem w całej sprawie
Na minus:
-niestety mała różnorodność potworów
-powtarzające się budynki
-główny bohater nie jest za specjalnie interesujący
-niektóre zadania poboczne to zapchaj dziura, tylko część jest interesująca
Dla mnie to dobra produkcja. Na część rzeczy trzeba przymknąć oko ale nie jest to gra od Redów czy Ubisoftu żebyśmy wymagali za dużo. Świetnie się przy niej bawiłam ;)

ocenił(a) grę na 6
xMikax

Spoko, mi się też podoba, a jestem dość wybredny.

BelzeBoobies

Teraz : The Sinking City na Steamie dostało jakąś Reedycję i jako miłe urozmaicenie na Steama wleciało też kilka Mini-DLC-ków między innymi taki który teraz umożliwia korzystanie z Karabinu a'la Thompson z Mafii (Tyle, że w Uniwersum Lovecrafta) przeciwko tym Maszkarom z Piekła rodem (Czyt. Potworom) oprzednia Wersja na Steamie była, że się tak wyrażę "Bezkarabinowa"

BelzeBoobies

Teraz : The Sinking City na Steamie dostało jakąś Reedycję i jako miłe urozmaicenie na Steama wleciało też kilka Mini-DLC-ków między innymi taki który teraz umożliwia korzystanie z Karabinu a'la Thompson z Mafii (Tyle, że w Uniwersum Lovecrafta) przeciwko tym Maszkarom z Piekła rodem (Czyt. Potworom) oprzednia Wersja na Steamie była, że się tak wyrażę "Bezkarabinowa"

BelzeBoobies