PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695571}
8,3 11 tys. ocen
8,3 10 1 10579
The Walking Dead: Season Two
powrót do forum gry The Walking Dead: Season Two

https://pbs.twimg.com/media/Bacs3TKCMAA7Scq.jpg:large

Omid wraca. Osobiście uważam go za jedną z najmniej ciekawych postaci pierwszego sezonu, ale nie dostał zbyt wiele
czasu, by się pokazać. Poza tym wydaje się być pozbawionym demonów (choć niemal na pewno jakieś pokaże) good
guy-em co może stanowić istotną przeciwwagę, dla okrutnej rzeczywistości apokalipsy zombie. Co o tym myślicie?

ocenił(a) grę na 9
Forc3ofWill

Nareszcie jakieś nowe zdjęcie :D Też uważam, że Omid był nudny, ale nie mieliśmy okazji widzieć go w akcji. TG pewnie celowo nie używała go w 1 sezonie i teraz dowiemy się trochę więcej. Bardziej mnie ciekawi co się dzieje z Christą. Nie jestem pewny, ale to miejsce było chyba główną lokacją w DLC? Muszę wreszcie zagrać i niedługo sezon 2... super.

ocenił(a) grę na 9
GF1115

Już w tym miesiącu pojawi się drugi sezon, a pierwszy odcinek za darmo - bosko :P

Forc3ofWill

Choć Omid nie miał zbyt wiele czasu by się wykazać -to prawda, ale według mnie jest ciekawą i barwną postacią. Mam nadzieję, że Christa również jeszcze ukaże się w tej grze, bo należy do moich ulubionych bohaterów. Ale zresztą przekonamy się niedługo, bo epizod pierwszy wyjdzie w ciągu najbliższych 3 tygodni :)

ocenił(a) grę na 9
znix

Christa pojawi się w grze jest pokazana w zwiastunie i nie jestem pewien ale kenny chyba też powróci