PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659801}
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1320
The Walking Dead: Survival Instinct
powrót do forum gry The Walking Dead: Survival Instinct

8/10

ocenił(a) grę na 8

Kto nie zna klimatu to niech lepiej nie gra.

sylwester_3

Chyba 5/10

ocenił(a) grę na 6
sylwester_3

Pewnie nie lubisz przygodówek, tylko żwawą akcje. Dlatego taka ocena WD i WD:SI. Prawda? :)

sylwester_3

mnie zastanawia gdzie ty w tym czymś widzisz klimat.

ocenił(a) grę na 8
Blake943

widać,że zupełnie nie grałeś w tą grę. Trzeba tam być sprytny i myśleć ,aby nie dać się zayebać.

sylwester_3

postacie płaskie i bezbarwne, dialogi sztywne, fabuła bez sensu z durnym zakończeniem, zbugowana jak cholera, grafika przedpotopowa(wielkie "dzięki" Activi$on), no w jednym masz racje trzeba myśleć żeby szybko ominąć sztywnych i żeby speed-run się powiódł...

ocenił(a) grę na 8
Blake943

Widać, że nie dałeś rady sobie z tą grą. Cóż pograj sobie w Tetris.

ocenił(a) grę na 2
sylwester_3

Je*ać trola, to gra to syf który zaistniał na marce zwyczajnie, oczerniając ją. Osobiście oceniam ją na "nieporozumienie".

ocenił(a) grę na 8
Pan_Be

Synek idź pograj w kółko i krzyżyk zafajdany niemowlaczku.

ocenił(a) grę na 8
Pan_Be

Foto z photoshopa ? Coś ci ten ryj nie wyszedł.

ocenił(a) grę na 2
sylwester_3

Twój wyszczekany widzę że bez fotoszopa ;]

No, na czym jak na czym, ale na grach to się znam i nie przyjmuję kompromisu. Zwłaszcza jeśli idzie o taką porażkę.
Sztywny gameplay, banalna fabuła, baniacka grafika. Ptasia kupa na dobry tytuł... Nawet do pięt nie dorasta telltale'sowej produkcji.

ocenił(a) grę na 2
Pan_Be

Tak czy inaczej. Polecam Ci (na razie beta ale...) State of Decay. Nudzi po jakimś czasie, ale jest nieporównywalnie lepsza od SI.

ocenił(a) grę na 8
Pan_Be

Buagahaha . Nie gram w taką lipę. Dead Island to jest coś.

ocenił(a) grę na 2
sylwester_3

Lipę. Stawiam dychacza że nawet w to nie grałeś...
Jeśli chodzi o gry z Zombie, to mnie osobiście rajcuje "survival". Dlatego tego gniota przetestowałem bo tytuł mnie przyciągnął, błędny jak się okazało później.
A napierdzielanki pokroju Dead Island czy Resident Evil mnie nie interesują w ogóle, także nie wiem co znaczyło twoje "Kto nie zna klimatu to niech lepiej nie gra", bo nie wiem jaki klimat oferuje SI.
Postapokaliptyka? Tylko siłą rzeczy, bardzo bryłowo przedstawiona.
Survival? W Minecrafcie jest to lepiej zaprezentowane.
Walka z Zombie? W tym twoim Dead Island chociażby jest to lepiej zrobione.
Z resztą, nie ma co się rozwodzić, każdy szanujący się gracz widzi że ta gra to gniot.

ocenił(a) grę na 2
Pan_Be

Tak czy inaczej, zwalcz głupią dumę trola i zagraj w State of Decay. Grafa cię odepchnie, sterowanie również, potem się ze wszystkim obeznasz, potem cię wciągnie, a po dniu gry znudzi. Tak czy inaczej w kwestii "klimatu survivalowego" bije na łeb dotychczasowe produkcje.

ocenił(a) grę na 8
Pan_Be

Człowieku, nie jesteś sobie w stanie nawet wyobrazić w ile gier grałem i nadal gram. Polecam ci zarobić, nazbierać kasy i kupić mocarny sprzęt, a nie pożałujesz tego.I nie pisz już bo nie ma sensu.Zmienisz zdanie jak wyj#ebiesz Blacklist lub Bioshock nie wspomne o Faloout i innych wyj#ebanych grach.O sprzęcie powiem tyle,że mam 8 rdzeniowy procek itd itd. Narta, i nie odpisuj bo nie ma sensu.Chcesz grać to wymień sprzęt.

ocenił(a) grę na 2
sylwester_3

Łeee? :P A gdzie była mowa o sprzęcie w ogóle?
Mam mocnego kompa. I w Bioshock'a i Fallouty grałem. W SC nie pykam bo nie mój klimat.
A tobie mówię, zassij z piratów nawet SoD i spróbuj, nie pożałujesz jak lubisz Zombie Survival.

Pan_Be

Jak Zombie Survival to tylko DAY Z. Ta gra wymiata każdą istniejąca grę survival. Na razie tylko beta ale już niedługo wyjdzie wersja standalone.

ocenił(a) grę na 2
Ganjitsu

Aye. Koncepcja gry jest świetna. Wykonanie kiepskie a i gracze w większości też z dupy. Polacy mają straszną opinię w DayZ :P
Mam nadzieję że Standalone będzie miało wszystko co dobre z moda DayZ tylko żadnych z niej bugów :)

ocenił(a) grę na 8
Pan_Be

Hmm, mi tam się Survival Instinct podobał, ale postacie i fabuła - ugh. Koncepcja i pomysł jak najbardziej świetne, tylko wkradająca się monotonia i nie zrozumiale długie loadingi psują trochę rozgrywkę.
Jednak daję 7, bo wciągnęło mnie i ukończyłem w jeden wieczór :)