Pewnie nie lubisz przygodówek, tylko żwawą akcje. Dlatego taka ocena WD i WD:SI. Prawda? :)
widać,że zupełnie nie grałeś w tą grę. Trzeba tam być sprytny i myśleć ,aby nie dać się zayebać.
postacie płaskie i bezbarwne, dialogi sztywne, fabuła bez sensu z durnym zakończeniem, zbugowana jak cholera, grafika przedpotopowa(wielkie "dzięki" Activi$on), no w jednym masz racje trzeba myśleć żeby szybko ominąć sztywnych i żeby speed-run się powiódł...
Je*ać trola, to gra to syf który zaistniał na marce zwyczajnie, oczerniając ją. Osobiście oceniam ją na "nieporozumienie".
Twój wyszczekany widzę że bez fotoszopa ;]
No, na czym jak na czym, ale na grach to się znam i nie przyjmuję kompromisu. Zwłaszcza jeśli idzie o taką porażkę.
Sztywny gameplay, banalna fabuła, baniacka grafika. Ptasia kupa na dobry tytuł... Nawet do pięt nie dorasta telltale'sowej produkcji.
Tak czy inaczej. Polecam Ci (na razie beta ale...) State of Decay. Nudzi po jakimś czasie, ale jest nieporównywalnie lepsza od SI.
Lipę. Stawiam dychacza że nawet w to nie grałeś...
Jeśli chodzi o gry z Zombie, to mnie osobiście rajcuje "survival". Dlatego tego gniota przetestowałem bo tytuł mnie przyciągnął, błędny jak się okazało później.
A napierdzielanki pokroju Dead Island czy Resident Evil mnie nie interesują w ogóle, także nie wiem co znaczyło twoje "Kto nie zna klimatu to niech lepiej nie gra", bo nie wiem jaki klimat oferuje SI.
Postapokaliptyka? Tylko siłą rzeczy, bardzo bryłowo przedstawiona.
Survival? W Minecrafcie jest to lepiej zaprezentowane.
Walka z Zombie? W tym twoim Dead Island chociażby jest to lepiej zrobione.
Z resztą, nie ma co się rozwodzić, każdy szanujący się gracz widzi że ta gra to gniot.
Tak czy inaczej, zwalcz głupią dumę trola i zagraj w State of Decay. Grafa cię odepchnie, sterowanie również, potem się ze wszystkim obeznasz, potem cię wciągnie, a po dniu gry znudzi. Tak czy inaczej w kwestii "klimatu survivalowego" bije na łeb dotychczasowe produkcje.
Człowieku, nie jesteś sobie w stanie nawet wyobrazić w ile gier grałem i nadal gram. Polecam ci zarobić, nazbierać kasy i kupić mocarny sprzęt, a nie pożałujesz tego.I nie pisz już bo nie ma sensu.Zmienisz zdanie jak wyj#ebiesz Blacklist lub Bioshock nie wspomne o Faloout i innych wyj#ebanych grach.O sprzęcie powiem tyle,że mam 8 rdzeniowy procek itd itd. Narta, i nie odpisuj bo nie ma sensu.Chcesz grać to wymień sprzęt.
Łeee? :P A gdzie była mowa o sprzęcie w ogóle?
Mam mocnego kompa. I w Bioshock'a i Fallouty grałem. W SC nie pykam bo nie mój klimat.
A tobie mówię, zassij z piratów nawet SoD i spróbuj, nie pożałujesz jak lubisz Zombie Survival.
Jak Zombie Survival to tylko DAY Z. Ta gra wymiata każdą istniejąca grę survival. Na razie tylko beta ale już niedługo wyjdzie wersja standalone.
Aye. Koncepcja gry jest świetna. Wykonanie kiepskie a i gracze w większości też z dupy. Polacy mają straszną opinię w DayZ :P
Mam nadzieję że Standalone będzie miało wszystko co dobre z moda DayZ tylko żadnych z niej bugów :)