PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659801}
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1321
The Walking Dead: Survival Instinct
powrót do forum gry The Walking Dead: Survival Instinct

Nawet nawet!!! 

ocenił(a) grę na 6

Zabawne ale po kilku minutach zapoznania się z grą miałem o niej jedno mniemanie gniot i choć nadal uważam że grafika jest dość kiepska jak na te czasy a poruszanie chyba nie zostało dopracowane jak i fabuła to jednak gra jest całkiem niezła tak jak TWD studia Telltale Games pasowało do 2 sezonu tak ta gra pasuje do 3 sezonu Żywych Trupów kolejna powinna być wiec mieszanką obydwu gier co by się na pewno spodobało wszystkim.Zobaczymy jak z spolszczeniem zaprezentuje się ta gra ale jak na razie zmieniłem o niej zdanie i na tą chwile wystawiam 6/10 widać jak nie ma się w co zagrać to czasem chwyci się człowiek jakieś gry i nieźle się zabawi zmieniając przy okazji zdanie tylko szkoda że nie została ta gra dopracowana giwery jak i broń biała są wporzo tak samo odlatujące łby tylko to jak zombiaki padają to jest trochę kpina jest też odczuwalna monotonia ale czym dłużej się gra tym większą frajdę ma człowiek z sieczki,ja to po prostu po kilku minutach byłem normalnie wytrawnym myśliwo hitmanem ;),dobre były też te wyskoki za rogu i ten system na prowadzania ostrza a nocny exploring był dość klimatyczny. Pozdrawiam