PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659801}
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1321
The Walking Dead: Survival Instinct
powrót do forum gry The Walking Dead: Survival Instinct

PRZEGLĄD OCEN

ocenił(a) grę na 2

Z racji tego, że promki nie były wysyłane do światowych redakcji, wszyscy ci poniżej musieli
nabyć grę we własnym zakresie (oj jak mi ich żal). Oto, jak oceniają AMC The Walking Dead:
Survival Instinct:

G4MERS. PL - 3/10
denofgeek. us - 2.8/10
polygon. com - 3/10

ocenił(a) grę na 3
Sackboy

Mają racje. Gra pomijając grafikę, fizykę itp. Jest po prostu nudna. te same lokacje, ciągle tylko skradnie. Liczyłem że będzie więcej akcji.

ocenił(a) grę na 6
Sackboy

Jeżeli ktoś uważał Aliens Colonial Marines za gniota to jestem ciekawy jak oceni i nazwie to coś?!Ofiary tutaj padają tak że gorzej być nie mogło.Myślę że ta gra pozwoli Aliens-owi zejść z podium jeśli chodzi o tytuł gniota roku numer jeden.

Sackboy

Ja bym wystawił 0/10 gdyby się dało. Według mnie to adekwatna ocena dla tego tworu. Że ludzie nie mają wstydu wypuszczać takie chłamy na rynek.

ocenił(a) grę na 4
Sackboy

Wychodzi na to, że wydali niedopracowaną grę, w takim razie taka firma powinna już dawno upaść!

ocenił(a) grę na 2
LordWieslaw55

Nie upadnie, bo co roku wydaje kolejnego CoD-a, który co roku bije rekord w ilości sprzedanych sztuk.

ocenił(a) grę na 4
Sackboy

CoD może 1, 2 i 4 część były super, ale reszta jest porażką, ostatni to gniot. Słysząc złe opinie o tej grze raczej się za nią zabiorę, żeby sobie nie zepsuć oglądania serialu. Dziwię się, że AMC dała zrobić takie coś żałosnej firmie Activision, która dawno powinna się pakować swoje walizki. Podobno jest niedopracowana, sam pomysł jest dobry, ale jego realizacja jak widać na klipach bardzo marna i niby otwarty świat, jakoś tego nie ma. Dlaczego Activision, bez nich może mieli byśmy coś jak Far Cry, połowę Georgii, nie uważasz?. Ehhhh.

ocenił(a) grę na 8
LordWieslaw55

Gra jest zrobiona " na szybkiego" a i tak wole grać w nią niż w Dead Island które jest strasznie nudne.

ocenił(a) grę na 4
TheDonKilluminati

Naprawdę nie wiem może jednak zagram, zobaczy się. Ciekawe, czy wydają patche i dlc.

TheDonKilluminati

Dead Island nudne? No, ale każdy ma swój gust :P TWD: SI jest takim średnim średniakiem, na góra 5-6/10. Nie więcej. Ja ocenom z netu i pism przestałem dawno wierzyć. Skoro kolejne CoDy dostają 8 i 9, ME3 9 i 10, to chyba nie ma o czym mówić.
Najpierw patrzą na tytuł i producenta. I dodają 1 lub 2 pkt do oceny.

Podobnie jak zeszłoroczne Sleeping Dogs. Bardzo niedocenione, tylko dlatego, ze to nie GTA.