Mam problem z grą, nie jest na pełnym ekranie i np widze przez sciane rozne rzeczy, a latarka nie daje swiatla tylko swieci na broń, jedyn slowem jakis problem graficzny, mial ktos podobny problem ?
Jaśli grasz na piracie to nie dziwne ,te same problemy w komentarzach na torrentach , jakoś na Steamie ta gra działa i te problemy nie występują . Jeśli masz oryginał to nie wiem ,może uaktualnij sterowniki .
Mam pirata i śmiga pięknie, kupuje tylko gry które wychodzą w wersji fizycznej. Niestety kupiłem też Hitmana i musiałem założyć konto na steam i po dwóch miesiącach hasło przestało działać i mogę sobie grę do śmietnika wrzucić. I pomyśleć że za tego gniota dałem 300zł.
Hasło i login wpisuje poprawnie bo nawet je sobie zapisałem. Może ktoś włamał się na moje konto nie wiem. I pomyśleć że mogłem mieć tam więcej gier. Najlepiej to do każdej gry oddzielne konto zakładać.
To życzę ci powodzenia Ciekaw jestem jakby to wyglądało po twojemu jak ktoś ma powiedzmy 100 gier i co? 100 kont Steam haha . Po za tym hasło możesz bezproblemowo odzyskać pisząc do supportu Steama ! Powinieneś mieć osobne hasło na support - jeśli nie założyłeś to masz standardowe takie jak do konta .
Problem rozwiązany, a co do gry to nie jest taka zła, prawda ze fizyka i grafika lipna, ale klimat jest :D
no klimat jest to akurat prawda , lecz dałoby się z tej gry zrobić perełkę ...
Ale i tak jest lepsza od nowych alienów
Potencjał jest, ale spaprali niestety tą gre pod względem wizualnym ;| no i fizyka ssie, gdyby nie to, to by byla naprawde spoko gierka