PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659801}
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1321
The Walking Dead: Survival Instinct
powrót do forum gry The Walking Dead: Survival Instinct

Gra nie ma nic wspólnego z głupim Resident Evil 6, tutaj jest zupełnie inna mechanika rozgrywki. Tutaj nie możemy sobie wpaść na hurra rozwalać wszystkie zombiaki z kałacha. Tutaj trzeba się non stop skradać a KAŻDE zauważenie nas przez zombie kończy się naszą śmiercią. Nawet kiedy wybijemy wszystkie zombiaki to stanowczo za często respawnują się oni tuż za naszymi plecami co jest debilizmem do kwadratu. Ponadto grafika otoczenia jest przedpotopowa a nasi towarzysze broni to debile których nie warto wypuszczać samopas po odszukiwanie zapasów bo szybko giną. Już za sześć dni premiera Dead Island.

ocenił(a) grę na 8
forest122

To dziwne bo mi się zombi nie respiły tylko w drugiej misji która uczy sterowania. Potrafiłem wytłuc wszystkie zombie na mapie i się nie respiły.
Gra jak dla mnie 100 razy lepsza od Dead island w której to właśnie zombi respią się jak poje**ne. Idę po przedmiot zabijam 10 zombie wracam ta sama droga i znowu 10 zombie.
Czepiasz się rzeczy które akceptujesz w innej grze. W Dead Island jedyną dobrą rzeczą jest... zwiastun gry. Najlepszy jaki widziałem, cała reszta jest skopana.