jest ok, grafika może nie powala jak na 2013 rok ale jak dla mnie nie tylko grafika liczy sie w grze,
ma klimat serialu i chyba po to własnie powstała, porównywanie jej do dead island to pomyłka, dla
mnie dead island było bez sensu cały czas napieprzanie z zombiakami plus przynieś misia, flaszkę
ewentualnie wynieś pozamiataj. są w głosie aktorzy którzy grają w serialu to też plus, można się
poczuć tak jak w TWD serial, muza ok. Pewnie można by to było zrobić lepiej ale nie jest tak źle jak
się piszę gram 2 godzinke i podoba mi się, gra łatwa nie jest ale przetrwanie w takim świecie też
łatwe nie jest. Ja polecam jako uzupełnienie serialu.
A to jest jakiś rpg, otwarty świat, rozwój postaci, czy po prostu wykonujesz kolejne misje liniowo? Obecnie gram w to komiksowe TWD (które jest epickie) i na tę grę przypadkiem się natknąłem.
jest to fpp, raczej liniowo choć gdzieś tam wleźć możesz tylko zwykle nie ma po co raczej tylko po to żeby tłuc zoombiaki, rozwój postaci raczej nie, ale spotykasz różnych ludzi i wykonujesz dla nich misje, chyba można a ich wysyłać też na różne zadania ale nie doszłam jednak do tego jeszcze. Łatwo zginąć (jak dla mnie ) w tej grze a w tedy cały rozdział robisz od początku, mało broni, amunicji, typowy survival. Mimo wszystko jak ktoś kocha serial to wyda te 50 zł na grę żeby zobaczyć szału ni ma ale tragedii tez nie, ja tak gram cały czas w takim napięciu że szok!
Spoko, tylko 50zl? To chyba skoczę do empiku, bo to nie dużo, zwłaszcza, że serial lubię, a teraz ta komiksowa gra TWD tak mnie zachwyciła, że na dobre wszedłem do tego świata. Jest napięcie, jest zabawa ;)
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam ;)
FPS dla ubogich. Tunelowe mapki, niewidzialne ściany, beznadziejny system walki, ogromna liczba bugów, tragiczna grafika jak w grze sprzed 10 lat. Do tego przygłupie misje i główny bohater który chyba uwielbia być czyimś popychadłem. Oczywiście fabuła do bólu liniowa. Jedyny plus to dobry dubbing i muzyka, poza tym wszystko, absolutnie wszystko leży i kwiczy. Jeśli ta gra Ci się podobała to najprawdopodobniej nie lubisz gier, po prostu zagrałeś bo na podstawie serialu(i absolutnie nie uważam, że to źle po prostu byłeś targetem tego produktu). Każdy normalny gracz byłby obrażony jakością tego gniota. Jeśli jesteś fanem TWD - zagraj w TWD od Telltale. Jeśli jesteś wyposzczonym fanem i spróbujesz wszystkiego co ma logo TWD, a przy tym ostatnia gra w jaką grałeś to Call Of Duty 2 i tam grafika Ci się podobała to możesz w to zagrać, ale na własną odpowiedzialność. Jeśli jednak jesteś graczem i chcesz zagrać w grę to nawet nie próbuj tego wyrobu gropodobnego...