PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623881}

Thief

2014
6,5 3,2 tys. ocen
6,5 10 1 3156
Thief
powrót do forum gry Thief

Fun (o ile tak można powiedzieć) z grania przypomina zjazd gołą dupą po nieoheblowanej desce. Co to za gra, że łazisz tak aby nie wykryto twojej obecności, omijasz strażników i... kradniesz? Dlaczego nie zrobią gry o człowieku, który rozdaje pieniądze.?! hehe

Nie ukrywam, że gardzę serią "Thief". Do najnowszej części podszedłem głównie z czystej ciekawości co by sprawdzić co panowie z Eidos Montreal wykombinowali a wykombinowali dla mnie totalnie niegrywalną grę.

Gwoździem do trumny jest parszywa optymalizacja ale tak parszywa, że nawet na mocnych sprzętach gra regularnie się przycina. Ba. Nawet zdarzają się kilkusekundowe przycięcia. No powiedzcie mi jak można taki produkt wypuszczać na rynek? Nie dość, że zawartość gry to gówno to jeszcze to to szwankuje technicznie. Graficznie totalna norma, żeby nie powiedzieć, że zwykła słabizna.

Najnowszy "Thief" jest tym wszystkim czego nie oczekuje po grze.

Czekam na Dooma 4. :)

ocenił(a) grę na 5
STAMiNA

"Fun (o ile tak można powiedzieć) z grania przypomina zjazd gołą dupą po nieoheblowanej desce. Co to za gra, że łazisz tak aby nie wykryto twojej obecności, omijasz strażników i... kradniesz? Dlaczego nie zrobią gry o człowieku, który rozdaje pieniądze.?! hehe

Nie ukrywam, że gardzę serią "Thief". "

Nie dokarmiać pana powyżej.

ocenił(a) grę na 4
adriannnn

Nikt mnie nie musi dokarmiać. Stać mnie na pożywienie.

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

ta gra jest dla rozwiniętych ludzi nie takich jak ty co nierozumiejąca co się w niej dzieje i nie wiedza jak przejść 1 rozdział...gra jest kozacka 8/10...a tobie jak na razie polecam pac-mana bo i simsy za trudne...nie karmić trolla...

ocenił(a) grę na 4
elosidzej

>ta gra jest dla rozwiniętych ludzi nie takich jak ty co nierozumiejąca co się w niej dzieje i nie wiedza jak przejść 1 rozdział...
Ta gra jest dla ludzi upośledzonych, którzy nie mają pojęcia czym jest immersja w grach.

>gra jest kozacka 8/10
Gra jest do dupy. 1/10

>a tobie jak na razie polecam pac-mana bo i simsy za trudne
Czy ty sam rozumiesz co napisałeś?

>nie karmić trolla
Zdefiniuj pojęcie trolla...

ocenił(a) grę na 3
elosidzej

ale on ma racje po pierwsze gra jest na normalnym poziomie tak banalna że szkoda gadać a po za tym:
-optymalizacji nie było nie wiem ktoś chyba zapomniał...
-przeciwnicy są strasznie tępi i liniowi tak samo jak gra,
-brak proporcji dom barona jest 3 razy tak duży jak całe miasto do którego mamy dostęp,
-jedyne co sprawia frajdę to znajdywanie unikatów.
-mam taki mały apel do osób tworzących ta grę nie boli zrobienie kilku rodzai okien i drzwi, kilku rodzai zamków :). i tego kto wymyślił to wciskanie "e" przy wyważaniu okna powinni bić i ruchać murzyni aż nie zmądrzeje.

ocenił(a) grę na 8
Fosterr

jesteś jak Tusk...co porównujesz rzeczy nieistotne dziękuje i powodzenia narka i szczałka...

ocenił(a) grę na 3
elosidzej

hahaha no jak to jest dla gry nieistotne to grasz najczesciej w tetrisa? pozdro pocwicz.

ocenił(a) grę na 5
Fosterr

Skoro przeciwnicy są strasznie tępi, a grasz na normalnym, to chyba oczywiste co należy zrobić? Zagraj na Masterze, albo lepiej - zmodyfikuj sobie poziom trudności.

ocenił(a) grę na 3
adriannnn

Zrobiłem to, co sprawiło jedynie że grałem w thiefa dłużej ale nie grało sie przyjemniej. Dla mnie to wyglada jak półprodukt szkoda kasy nie polecam :)

ocenił(a) grę na 4
STAMiNA

Nie wiem co Ty w takim razie nazywasz średnim sprzętem, ale ja serio mam średniaka, a gra ani nawet nie drgnęła na wysokich ustawieniach. Z resztą natomiast się muszę zgodzić. Jak uwielbiam klimat Thiefa tak gameplay jest tak drewniany, że po 5 minutach zaczyna się nudzić.

Fabuła również mętna, nie zachęca do kontynuowania gry.