PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641936}
7,8 2,3 tys. ocen
7,8 10 1 2324
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
powrót do forum gry Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Dawno nie dawałem tak wysokiej noty grze. Splinter Cell w końcu powrócił do łask i jest to w końcu skradanka pełną parą z odrobiną akcji (której wcale nie musi być). Trochę szkoda, że twarz Fishera została nieco zmieniona oraz nie podkłada głosu Ironside, ale to jedyne bolączki jakie spotkałem w grze. Świetna sztuczna inteligencja przeciwników, na wysokim poziomie fabuła. Trzyma w napięciu i nie pozwala oderwać się chociaż na chwilę.

ocenił(a) grę na 9
butryk_2

A na jakim sprzecie grasz, jesli mowimy o wersji pc? Chodzi mi o wymagania w praktyce bo tym z pudelka srednio wierze...

born2run

Na wysokich detalach w rozdzielczości 1440x900 na tym:

Win 8 x64
Intel Core i3-3220 3,3 GHz
6 GB RAM
Nvidia GeForce GT 620

ocenił(a) grę na 9
butryk_2

Na wysokich? To luz! Jutro lece do empiku, wielkie dzieki.

born2run

Nie ma za co :) jeśli chodzi o ustawienia to są: niskie, średnie, wysokie, ultra. Ja w sumie miałem wyłączoną synchronizacje pionową i antyaliasing, bo jakoś niezbyt przepadam za tymi sprzętożernymi opcjami, które dla mnie niewiele wnoszą, chociaż antyaliasing może nieco wypięknić grę, ale bez tego wygląda bardzo fajnie. :D

ocenił(a) grę na 9
butryk_2

Wlasnie sie instaluje, mam nadzieje ze jest tak dobra jak oceniles bo to chyba jedyna gra na jaka kiedykolwiek naprawde czekalem:)

born2run

Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz, mnie usatysfakcjonowała. :)

ocenił(a) grę na 9
butryk_2

Hej, male pytanie. Nie wiem czemu ale u mnie w momencie zakonczenia przesluchania jakiegos delikwenta nie mam przypisanego klawisza pod opcje oszczedz. Mam rysunek myszki z zaznaczonym lewym przyciskiem na zabij, a przy oszczedz pusto. Wszystkie klawisze mam przypisane. Pod jakim klawiszem (chodzi mi o opis w menu) masz opcje oszczedz? Bo nie moge skorzystac z tej opcji w ogole... Z gory dzieki.

born2run

Kurczę nie pamiętam, a grę już odinstalowałem. ;/ Nie miałem żadnego problemu jak Ty.