PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641936}
7,8 2,3 tys. ocen
7,8 10 1 2324
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
powrót do forum gry Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Przesunęli datę

użytkownik usunięty

na sierpień

ocenił(a) grę na 7

Widać że twórcy ciut zmienili konwencję całej gry ze strzelanki jak to było w Conviction w skradanke. Nie oczekujmy jednak cudów bo do genialnego Chaos Theory daleko. Może wyjdzie coś wartego uwagi. Chcemy starego Sama Fishera. Skradanke a nie szczelanke.

użytkownik usunięty
Banana_Power

Popieram

ocenił(a) grę na 10
Banana_Power

Zgadzam się:)

Banana_Power

Jak dla mnie to gra powinna mieć elementy skradanki i gry akcji. Sama skradanka fabuły nie stworzy.

The_Fallen

Chaos Theory można przejść na trzy sposoby - albo zabijając wszystkich, albo nikogo, albo trochę. Właśnie ta wolność wyboru najbardziej mi się podobała. W takim np. Blood Stone musisz przechodzić każdy poziom tak jak wymyślił sobie scenarzysta. Myślę że Chaos Theory kiedy wychodził, w 2005 roku, wyprzedzał inne gry o kilka epok. Do dzisiaj nie stworzono lepszej gry.

ziomal0906

A w rankingu najlepszych gier historii podium zajmują części Heroes of Might and Magic. FACEPALM

ziomal0906

lol chaos theory najlepszą grą? bez przesady. half life jest tysiac razy lepszy, choc co to za porowanianie fpsa do skradanki

ocenił(a) grę na 8
The_Fallen

Twórcy zapowiedzieli, że grę można przejść na dwa sposoby jako skradankę albo właśnie jako grę akcji. Sytuacja identyczna jak z Hitmanem Absolution.

STAMiNA

ja tam będę po cichu zabijał wszystko

użytkownik usunięty

No już niedługo :) Zastanawia mnie tylko po co zmienili ryj Fishera ?

użytkownik usunięty

Ryj hehe

użytkownik usunięty

i głos.. tamten miał klimat.

użytkownik usunięty

Tak jest. I klimacik ciekawszy.

użytkownik usunięty

Grałeś juz? Ja jestem po pierwszej misji - stary dobry splinter cell!

użytkownik usunięty

Mam zainstalowane, ale jeszcze nie gralem.

ocenił(a) grę na 9

Nie rozumiem, jak mozna przejsc zaledwie jedna misje i wystawic ocene dla calosci...

użytkownik usunięty
born2run

Jak widać można. Chodź nigdy jeszcze tak nie robiłem to wiem że w przypadku tej gry oceny raczej nie zmniejsze.