PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641936}
7,8 2,3 tys. ocen
7,8 10 1 2326
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
powrót do forum gry Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Ale mi sie to podoba. Chociaż być moze spowodowane to jest tym że nie grałem w poprzednie części

użytkownik usunięty
marchewa005

Zagraj w poprzednie części, koniecznie w Chaos Theory, to jest prawdziwy SC ! Oczywiście czekam na nową odsłonę ale rewelacji pod względem skradania się nie spodziewam.

Mam CT. Chodzi mi o to że wole rasowe strzelanki niż skradanki

użytkownik usunięty
marchewa005

To w takim razie nową odsłonę polubisz. Tutaj skradanie będzie opcjonalne, większy nacisk będzie właśnie na akcję.

Uwielbiam stare Splinter Celle, ale w Conviction dobrze mi się grało. Ta eliminacja przeciwników sporą frajde dawała, efektownie to wyglądało wszystko.

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

Zgadza się ale brakuje w nim tego co było w poprzednich SC, czyli dużo skradania, ciemne lokacje itp.. Można było się wczuć planując każdy kolejny ruch a w Conviction już niekoniecznie. Zobaczymy jak będzie z nową odsłoną.

Mi najbardziej będzie brakowało Ironside'a. Sam jakiś młodszy się wydaje w tej części. Ta część to jakiś prequel?

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

Nowy głos przypadł mi do gustu, po prostu potrzebowali kogoś młodszego kto dodatkowo weźmie udział w sesjach mo-cap, można było co prawda później podłożyć głos ale aktor grając ciałem i głosem lepiej wypada. Tak, to chyba prequel.

nie to nie prequel....

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

Dokladnie, spora frajda

użytkownik usunięty

premiera podobno w kwietniu 2013 (źródło gry online)

marchewa005

Najbardziej polecam tak jak inni Chaos Theory. Najlepsze wyważenie fabuły z rozgrywką. Double Agent wcale nie było dużo gorsze ale mimo wszystko grając mam wrażenie że coś nie tak jest z tą serią od tego czasu,

Tym nie mniej bardzo wyczekuję tego tytułu - z nadzieją że misje będzie można wykonywać na dwa skrajne sposoby:D.

tc1987

Fajnie by było gdyby zrobili tak jak w The Saboteur - albo rozwiązujesz misje po cichu albo metodą "na rambo"