PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659318}
7,7 1,7 tys. ocen
7,7 10 1 1719
Total War: Rome II
powrót do forum gry Total War: Rome II

Nareszcie kontynuacja najlepszej z czesci!! ROME II Cos pieknego.... ;)

BUGIMB

Ja bym powiedział mod do Mediewala II Thirde age total war. Ale ROM jest na miejscu drugim.

ocenił(a) grę na 6
adrian229

Zgadzam się. TATW jest rewelacyjną modyfikacją.

kuba125

Mam pytanko i prosbe jednoczesnie.....ma ktos moze do tej modyfikacji plik instalujacy? Jak wpisuje w wyszukiwarce to z pierwszej strony ktora mi wyskakuje nie moge tego pobrac, wyskakuje jakis tam komunikat ze tak jakby tego pliku nie bylo:(:( jesli moglby mi ktos pomoc i podeslac go na meila to bym byl dozgonnie wdzieczny:) a i jeszcze pytanie....czy do grania w tego moda musze miec plyte w cd- rom?

ocenił(a) grę na 6
ziger

Mogę ci wysłać ci link z modem więc podaj maila. Co do płyty to musisz ją mieć.

kuba125

Ziger99malpao2 dzieki:) a graliscie moze z submodem MOS? To jest jakies dodatkowe rozszerzenie? Wprowadza wiele zmian?

ocenił(a) grę na 6
ziger

Dobra to ci wysyłam. Ja w MOS nie grałem więc nie wiem ale zobacz sobie na forum o uniwersum total war

ocenił(a) grę na 6
ziger

Jedyny submod w którego grałem i którego polecam to Second Age Total War który przenosi akcje do Drugiej Ery.

ocenił(a) grę na 7
ziger

Ja grałem w tego submoda jak i inne naprawdę warte polecenia jest lepsze niż podstawka link z opisem http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=571022 a tak btw polecam AOR mod zdecydowanie najlepszy