Dodałem opis - weryfikator chyba nie zadał sobie nawet trudu, żeby go przeczytać. Pisze, że bez
źródła nie przyjmuje. TO NIECH WBIJE SOBIE DO GŁOWY, ŻE CZASEM KTOŚ PISZE COŚ SAM!
Nie muszę korzystać z miliona stron, żeby napisać opis skro znam grę/film.
zgadzam sie ,tylko oni tego nierozumią tego, bo może w to niegrali i niewiedza co to jest wogule , ale żródła lepiej zawsze jakieś podać
przy najmniej znają się na ortografii :P
"niegrali i niewiedza co to jest wogule" na 7 słów 3 są błędne a jedno nawet ma dwa razy bład :D gratuluje..
Przynajmniej on nie wypomina innym błędów ortograficznych, gdy samemu się je popełnia. Co to za dziwna moda, by zamiast odpisywać coś w związku z tematem to ludzie czepiają się pisowni?
Co do tematu, to brzydko ze strony Filmwebu, że zamiast przeczytać Twój opis, to bez słów podziękowania, od razu go odrzucają "bo nie ma źródła". Taki opis to jest przysługa z Twojej strony, Filmweb za darmo zyskuje +1 opis gry... chyba ich codziennie tysiące dostają, że tak nas traktują ; d chociaż z administracją/moderacją większych stron chyba zawsze tak jest.
Nie wierzę, że można było uznać, że ta spacja która mi wskoczyła, no nie mam pojecia kiedy, ale w sumie z moją klawiaturą nic mnie nie zaskoczy ;p
Nie, moderacja tej strony to tragedia. Przykładowo, recenzje może zaakceptować TYLKO JEDNA JEDYNA OSOBA, tak jest, nie ma żadnego sztabu, jest tylko jedna babka, która akceptuje wszystkie recenzje, w związku z czym nawet nie zada sobie trudu, żeby je przeczytać i sprawdzić, czy nie ma spoilerów.
Tutejsza moderacja to tragedia.
"przy najmniej" - żalosne. Tak samo jak Ty "przez przypadek" wcisnąłeś spację tak on przez przypadek popełnił swoje błędy... "Nie wierzę, że można było uznać, że ta spacja która mi wskoczyła, no nie mam pojecia kiedy, ale w sumie z moją klawiaturą nic mnie nie zaskoczy ;p" - co to w ogóle jest za zdanie? Jest ono po polsku? Nie wierzysz, że można było uznać, że ta spacja, która Ci wskoczyła.... i co dalej?! Polonista od siedmiu boleści się znalazł.
no akurat to zdanie ma średnio ładną składnie, ale jakąś ma... ok moglo mu "wskoczyć" jak mi, fakt :)
Spoko, po prostu jestem wyczulony na złośliwości i wytykanie ludziom błędów - każdy je popełnia, bo nikt nie jest doskonały - dlatego powinniśmy starać się okazać innym wyrozumiałość, ewentualnie ich poprawić, ale nie wyśmiewać. Najważniejsze jest to, żeby każdy zrozumiał to co chciał nam przekazać ;)
Pozdrawiam ;)
Którego? Z tego co widzę po układzie postów oraz dat znajdujących się przy nich to zaczęło się właśnie od CIEBIE ;)
2 post od góry odnosi się do tematu
3 post od góry odnosi się do użytkownika
już to czujesz?
możecie już nie offtopować więcej? ;<