Ta gra to istny cud. Nie ma lepszej gry strategicznej niż to. Mam 42 lvl a i tak jak na tą gre jestem słaby, a wierzcie mi nabijanie poziomow jest bardzo trudne (od 20lvl). Polecam tą gre ponieważ jest wyjątkowa, trudna i wciągająca.
nie sposob chociazby po czesci nie zgodzic sie z pierwsza czescia Twojej wypowiedzi, ale w czym widzisz trudnosc wbijania leveli powyzej 20 poziomu? z tego co pamietam, a wierz mi troche gralem w warlordsow(do dzis mam na komputerze wszystki czesci z masa savow), zarowno klasycznym magiem, wojownikiem jak i wiekszoscia wszelkiego rodzaju "hybryd im wiekszy masz poziom tym szybciej nabijasz levelki, bo mapki przechodzi sie doslownie w mgnieniu oka
Może i masz rację, sam nabiłem 360 któryś poziom bodajże, arcymag, i całkiem gładko potem szło. Oczywiście trzeba być trochę rozgarniętym, wiedzieć jak rozłożyć punkty, ja to brałem na logikę i stworzyłem prawie że cudownego maga. Ale dla urozmaicenia poziomu trudności, polecam zrobić jakiegoś maga (tylko nie arcy), oraz do tego tryb człowieka z żelaza.
swego czasu zrobilem w moim przekonaniu ciekawa hybryde, wysoki elf alchemiko-uzdrawiaczo-wojownik poslugujacy sie dodatkowo magia "arcane", czyli magia buffujaca czary, to jest np przedluzenie czaru, zwiekszenie mocy itd plus do tego potezny czar zabierajacy wrogom punkty zycia rowne Twoim minus 1, alchemie mialem rozwinieta na max-> wiadomo tworzylem sobie itemki, ale co najwazniejsze jest tam czar blokujacy premie od itemow ktora otrzymuja bohaterowie przeciwnikow, jak i czar podwajajacy premie z itemkow dla naszego herosa, co w polaczeniu ze strozem zycia, dobrze rozwinieta sila i ofensywnym czarem z magi arcane, dawalo naprawde ciekawe polaczenie, pozdrawiam
gameranger? tylko nie dzisiaj, ale z checia zagram, daj e-mail albo cos to sie umowimy
Pewnie już Ci to niepotrzebne, ale wyszedł całkiem ciekawy edytor - HeroData editor, dostepny na oficjalnej stronie gry. A poza tym sporo nowości dodaje też kompletny, samodzielny mod do gry - The Protectors.