Gra bardzo przypomina sleeping doga tak samo h.jowo sie prowadzi auta. Fajne sa gadzety w grze np. gdy pały cie gonia zmieniasz swiatla na krzyzowce i łatwo w tedy ich zgubic :)
ale grafa szalu nie ma !!! Kilka misji zrobilem i nawed grywalnosc nawed nawed gdyby nie te sterowanie autem i grafika dal bym nawed 8/10 POZdro
Gierka na prawdę wciąga . Grafika na ps3 przypomina z tą ze sleeping dog co oczywiście jest minusem bo spodziewałem się takiej jak z GTA V ale studio rockstar użyło kilka sztuczek aby grę uciągła konsola ale i tak były problemy z teksturą . Myślę że ubisoft nie mógł nic więcej zrobić z powodu podglądu przez kamery i przełanczanie się pomiędzy nimi . Multi jest świetny super jest włamać się do czyjejś gry i patrzeć jak panikuje i próbuję cię odnaleźć . Co do prowadzenia samochodów rzeczywiście nie jest najlepsze wręcz koszmarne w porównaniu do tego co było w GTA V ale nie tylko to się liczy ważna jest też fabuła która wydaje się naprawdę fajna i nawet początek przypomina mi tą z heavy rain co jest wielkim plusem
Jak dla mnie, to kompletnie nie to czym ta gra powinna być, trudno mi ocenić jednoznacznie tą grę bo lubię takie z różnych względów, ale... Po prostu żal że tyle pracy włożyli w taki ładny dość szczegółowy otwarty świat a tak masakryczną ilość kiepskich rozwiązań zastosowali... Pograłem na razie tylko parę godzin, ale jak bym miał wypisywać co mi się nie podoba to bym do jutra to robił... Jak na grę ogólnie to porównując z liniówkami nawet dobra, ciekawa dość, ładnie postaci wykreowane, taka gra by przejść i zapomnieć ;/ Ale to chyba nie taka miała być. No najbardziej mnie boli chyba to co wspomniał op, fatalny, arcadowy model jazdy, fizyka, model uszkodzeń oskryptowane npce... Gdyby ta gra miała chociaż wsparcie dla modów to może bym kupił, ale teraz to nie ma szans. A szkoda bo pewnie druga część będzie za parę lat dopiero...
Nawed? Napisałeś to specjalnie czy masz aż tak zaawansowane dysmózgowie?
A co do gry to taki średniak. Miałem kupić oryginał ale potem przypomniało mi się, że to gierka od ubisoftu więc będzie na tym poronionym Uplay'u. Ściągnąłem dzisiaj z torrentów, pograłem z 30minut i jakoś watch_dogś mnie nie zachwycił. Kiepski model jazdy, dziwna praca kamery przy celowaniu, grafika ok, ale jakoś nie zwracałem na nią uwagi. Gdyby nie to hackowanie to gra nie różniła by się za bardzo od gta i innych tego typu gier.
Marketing powinien dostać 9/10 .Graficy za jakość tekstur 7/10 .Osoby odpowiedzialne za fizykę ,refleksy światła model jazdy auta i jego zniszczenia 0/10.Ta gra Jest całkiem fajna póki nie wsiądziesz do auta i przy dużych prędkościach nie przywalisz w coś.Przypomina mi to bardziej symulacje jazdy konnej z assasyna która jest flagową grą ubisoftu.
Na znanym portalu z linkami macie już wykop i porównanie WD z 6 letnią grą gta4 .System hackowania podobno szybko się nudzi .Ubisoft zaczynam zaliczać podobnie jak EA do dużych korporacji dla których jakość produktu ma małe znaczenie.