ktoś śledzi temat na bieżąco? na dniach dodano gameplay z gry.
youtube.com/watch?v=L5CkEzeAAsw
WTF?! O co tu chodzi? dlaczego ta grafika wygląda tak koszmarnie??
Pamiętacie jak urwało wszystkim dupska na widok tego...
youtube.com/watch?v=gzHiGmfn62A
Co się u licha stało z tą grafiką? czyżby chcieli nam wcisnąć takiego bubla?
W sieci można już obejrzeć gameplaye z wersji PC bo oczywiście wszystko już wyciekło do sieci. Wygląda super ale to zależy od człowieka. Ja licze przede wszystkim na dobrą historie i gameplay.
Mam do Was zatem pytanie, czy mój laptop da radę? czy grafika może na nim wyglądać jak z wersji demo z targów E3? (po podkręceniu wszystkiego na max'a)
Intel Core i7-4702MQ (4 rdzenie, od 2.20 GHz do 3.20 GHz, 6 MB cache)
Intel Hyper Threading i Turbo Boost 2.0
GT 740M 2GB
Intel HD Graphics 4600
Na jakich ustawieniach to ciężko powiedzieć ale będziesz mógł komfortowo pograć. No i ramu nie napisałeś ile masz a dobrze jest do watch dogs mieć co najmniej 6GB
*mam 8GB ram*
kurcze... już są gameplay'e i koleś ma kartę taką co ja, i wygląda to... kiepsko. Grafika jak by z przed 3-4 lat, wszystko się wydaje trochę kwadratowe.
https://www.youtube.com/watch?v=-Idb3dLB03k
http://www.youtube.com/watch?v=oIIQiFqEvNg&src_vid=L5CkEzeAAsw&feature=iv&annota tion_id=annotation_3422260073
Kiepsko? Gra wygląda dobrze, czasami nawet bardzo dobrze. Problem jest taki że w 2012 wyglądała świetnie.
no nic może wersja z wtorku będzie lepsza , swoją drogą jak można czekać 2 lata po zaprezentowaniu gry , śmieszne , gry prezentowane w czerwcu powinny być wydawanee w najpózniej w listopadzie tego samego roku.
Fajnie się jeździ ale tylko z widokiem ze środka, bo normalnie z drugiej osoby to z opóźnieniem skręca
Zwyczajowo oszukali ludzi, nabili ich w butelkę
Wszystko po to żeby ludzie rzucili się na premierę na konsole co to nie będą za gry na nich
A tu wyszło że nie ma żadnego nex-gena i to wszystko
Ludzie, urywało dupsko na widok pierwszego gameplaya, ale on był 2 lata temu! przez ten czas widziałeś w wielu produkcjach lepszą grafikę. Grafika w WD się nie zmieniła, jest po prostu dwuletnia i to widać.
Gdyby zależało im na hajsie to nie robiliby nowej marki, która może w prawdzie w ogóle się nie sprzedać. :)
BUAHAHAHAHAAH!
Tearz dowaliłeś.
Asasini zaczynają się przejadać powoli, a nowe splintery i popy nie odnoszą sukcesu, więc musieli wyskoczyć z czymś nowym.
kampania promocyjna była świetna, ale jak w nowszych grach ubi, wszystko najwidoczniej skończyło sięj tylko na reklamie
11 mln sprzedanych AC IV nie jest złym wynikiem więc marka ma się dobrze.
Ale lepiej mówć ACI IV słaby ba asasyn
Rayman Legends, Far cry 3 + Blood dragon najgorsze gry bo Ubi.
Oczywiście, że zależy im tylko na hajsie. Inaczej już by nie istnieli, to jest w końcu biznes. I nie specjalnie dochodowy.
Xbox to stare dziadostwo... Konsole zawszą są do tyłu jeśli chodzi o full grafikę, a na takim starociu to już dopiero....
stare, ale taki nowy Tomb Raider to potrafi rewelacyjnie wyglądać ;] samo menu główne wali na łopatki ;] GTA V, AC IV również. Gra nie musi spełniać nie wiadomo jak ogromnych wymagań by wyglądać po prostu ładnie, a to co tutaj przedstawiono to jakiś żal. I nie interesuje mnie wersja PC, xbox one, dlaczego to tak dziadosko wygląda na x360, skoro wiadomo, że można dużo lepiej!