PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8039
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

ktoś śledzi temat na bieżąco? na dniach dodano gameplay z gry.
youtube.com/watch?v=L5CkEzeAAsw
WTF?! O co tu chodzi? dlaczego ta grafika wygląda tak koszmarnie??

Pamiętacie jak urwało wszystkim dupska na widok tego...
youtube.com/watch?v=gzHiGmfn62A

Co się u licha stało z tą grafiką? czyżby chcieli nam wcisnąć takiego bubla?

camelflo

To jest wersja na xboxa 360,ale trzeba przyznać,że wygląda kiepsko.

camelflo

W sieci można już obejrzeć gameplaye z wersji PC bo oczywiście wszystko już wyciekło do sieci. Wygląda super ale to zależy od człowieka. Ja licze przede wszystkim na dobrą historie i gameplay.

ocenił(a) grę na 1
Znachor_MN

Mam do Was zatem pytanie, czy mój laptop da radę? czy grafika może na nim wyglądać jak z wersji demo z targów E3? (po podkręceniu wszystkiego na max'a)

Intel Core i7-4702MQ (4 rdzenie, od 2.20 GHz do 3.20 GHz, 6 MB cache)
Intel Hyper Threading i Turbo Boost 2.0
GT 740M 2GB
Intel HD Graphics 4600

camelflo

Na jakich ustawieniach to ciężko powiedzieć ale będziesz mógł komfortowo pograć. No i ramu nie napisałeś ile masz a dobrze jest do watch dogs mieć co najmniej 6GB

ocenił(a) grę na 1
Znachor_MN

*mam 8GB ram*
kurcze... już są gameplay'e i koleś ma kartę taką co ja, i wygląda to... kiepsko. Grafika jak by z przed 3-4 lat, wszystko się wydaje trochę kwadratowe.
https://www.youtube.com/watch?v=-Idb3dLB03k

ocenił(a) grę na 8
camelflo

z tą grafą da rade:)

ocenił(a) grę na 8
camelflo

na pc też wygląda kiepsko

ocenił(a) grę na 8
FRANK_MARTIN_FILMWEB

http://www.youtube.com/watch?v=oIIQiFqEvNg&src_vid=L5CkEzeAAsw&feature=iv&annota tion_id=annotation_3422260073

FRANK_MARTIN_FILMWEB

Kiepsko? Gra wygląda dobrze, czasami nawet bardzo dobrze. Problem jest taki że w 2012 wyglądała świetnie.

ocenił(a) grę na 8
Znachor_MN

no nic może wersja z wtorku będzie lepsza , swoją drogą jak można czekać 2 lata po zaprezentowaniu gry , śmieszne , gry prezentowane w czerwcu powinny być wydawanee w najpózniej w listopadzie tego samego roku.

camelflo

grałem dziś i jadąc autostradą miałem wrażenie że gram w Euro truck simulator 2

5476

A jak wrażenia z modelem jazdy?

Freeman_10

Fajnie się jeździ ale tylko z widokiem ze środka, bo normalnie z drugiej osoby to z opóźnieniem skręca

Freeman_10

Ogólnie gra jest na tyle udana że warto ją kupić i tak też zrobię :)

camelflo

Zwyczajowo oszukali ludzi, nabili ich w butelkę
Wszystko po to żeby ludzie rzucili się na premierę na konsole co to nie będą za gry na nich
A tu wyszło że nie ma żadnego nex-gena i to wszystko

camelflo

Ludzie, urywało dupsko na widok pierwszego gameplaya, ale on był 2 lata temu! przez ten czas widziałeś w wielu produkcjach lepszą grafikę. Grafika w WD się nie zmieniła, jest po prostu dwuletnia i to widać.

butryk_2

Tak?
https://www.youtube.com/watch?v=gleMtyrt5YQ&feature=player_detailpage#t=750

camelflo

To po prostu ubi. Im zalezy tylko na hajsie teraz, skończyli się na AC:BH

MartinHart

Gdyby zależało im na hajsie to nie robiliby nowej marki, która może w prawdzie w ogóle się nie sprzedać. :)

butryk_2

BUAHAHAHAHAAH!
Tearz dowaliłeś.
Asasini zaczynają się przejadać powoli, a nowe splintery i popy nie odnoszą sukcesu, więc musieli wyskoczyć z czymś nowym.
kampania promocyjna była świetna, ale jak w nowszych grach ubi, wszystko najwidoczniej skończyło sięj tylko na reklamie

ocenił(a) grę na 7
MartinHart

11 mln sprzedanych AC IV nie jest złym wynikiem więc marka ma się dobrze.
Ale lepiej mówć ACI IV słaby ba asasyn
Rayman Legends, Far cry 3 + Blood dragon najgorsze gry bo Ubi.

Oczywiście, że zależy im tylko na hajsie. Inaczej już by nie istnieli, to jest w końcu biznes. I nie specjalnie dochodowy.

ocenił(a) grę na 8
camelflo

Xbox to stare dziadostwo... Konsole zawszą są do tyłu jeśli chodzi o full grafikę, a na takim starociu to już dopiero....

DeGreZet

stare, ale taki nowy Tomb Raider to potrafi rewelacyjnie wyglądać ;] samo menu główne wali na łopatki ;] GTA V, AC IV również. Gra nie musi spełniać nie wiadomo jak ogromnych wymagań by wyglądać po prostu ładnie, a to co tutaj przedstawiono to jakiś żal. I nie interesuje mnie wersja PC, xbox one, dlaczego to tak dziadosko wygląda na x360, skoro wiadomo, że można dużo lepiej!

camelflo

o ja pieprzę, to wygląda jakby ktoś grał na telefonie ;/ co to za grafika?! a już chciałem kupować na allegro za 80 zł na konsolę (współczuję tym, którzy dali za ten krap 230). No szkoda, że skopali tak dobrze zapowiadający się tytuł...