Ta gra może zapowiadać się fajnie ale czy bęndą nieprzemyślane żeczy ?
Skończyłem gimnazjum z wyróżnieniem, średnia 4.8, najlepszy wynik z testu, więc jestem inteligentny i trochę mnie denerwują zwroty typu 'gimnazjalista=idiota", ale ja jestem chyba jakimś wybrykiem natury, bo większość kolegów z mojego gimnazjum to typowe gimbusy.
Wybrykiem natury nie jesteś, po prostu jakoś udało ci się nie zgimbusić. Przyznasz jednak, że większość osób w gimbazie jest mało inteligentna :/ Ale ta twoja średnia 4.8 nie robi na mnie wrażenia, dwie dziewczyny w mojej szkole miały 5.95 O_o
co ma do tego watch dogs? na pewno to że grać w niego będą i te jełopy z gimbazium i ci inteligentniejsi. A co do pytania autora tematu, to jak tak co raz więcej razy oglądam zwiastuny to co raz bardziej wydaję mi się ta gra nudna. Myślę że będzie miała kilka fajnych skryptów; z tym że będziemy mogli zmienić sygnalizacje świetlną, wyłączyć prąd w mieście, podsłuchiwać rozmowy i kilka innych rzeczy, ale wszystko zawsze przebiega w ten sam sposób że i gra będzie co raz bardziej monotonna i wydawać się nam mocno ograniczona. Miasto też nie zachęca, każda ulica wygląda podobnie. Mam nadzieje że się mylę.
Ja miałem zamiar kupić od razu po premierze i zrobić taką jedną z pierwszych recenzji, ale podobny pomysł miałem z AC3 i całe szczęście zabrakło mi wtedy kasy na kupno, bo gra okazała się być kompletną nudą.
to wg opinii kolegi utwierdziłeś się w przekonaniu że gra jest kompletną nudą? A może on ma inny gust?
Fakt że jak narazie nie nosi się stroju assassyna, ale broń i umiejętności te same. Szata nie zdobi człowieka :P
no tak bo błędy orto zawsze świadczą o trollowaniu i gimbusiarstwie..niektórzy mają dysorto albo są jeszcze bardzo młodzi
Obejrzałem gameplaye i nic mnie do tej gry nie ciągnie. Wydaje mi się, że będzie bardzo schematyczna i szybko wyczerpie swoją formułę.
jeśli jeszcze nie kupiłeś to kup na tej stronie
https://www.g2a.com/r/watch-dogs-ubisoft