PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8039
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

Ta gra może zapowiadać się fajnie ale czy bęndą nieprzemyślane żeczy ?

wiki03

Przedszkole skończone? Kup sobie porządny słownik...

wiki03

Słaby troll-dysmózgowiec.

wiki03

A jeśli nawet nie troll, to nie marnuj miejsca na forum, dopóki nie kupisz sobie elementarza.

Bowen

żal was, na pierwszy żót oka widać że chłop ma dysortografię

5476

Albo po prostu jest w gimnazjum.

Bowen

Skończyłem gimnazjum z wyróżnieniem, średnia 4.8, najlepszy wynik z testu, więc jestem inteligentny i trochę mnie denerwują zwroty typu 'gimnazjalista=idiota", ale ja jestem chyba jakimś wybrykiem natury, bo większość kolegów z mojego gimnazjum to typowe gimbusy.

PootisMan

Wybrykiem natury nie jesteś, po prostu jakoś udało ci się nie zgimbusić. Przyznasz jednak, że większość osób w gimbazie jest mało inteligentna :/ Ale ta twoja średnia 4.8 nie robi na mnie wrażenia, dwie dziewczyny w mojej szkole miały 5.95 O_o

Bowen

co ma do tego watch dogs? na pewno to że grać w niego będą i te jełopy z gimbazium i ci inteligentniejsi. A co do pytania autora tematu, to jak tak co raz więcej razy oglądam zwiastuny to co raz bardziej wydaję mi się ta gra nudna. Myślę że będzie miała kilka fajnych skryptów; z tym że będziemy mogli zmienić sygnalizacje świetlną, wyłączyć prąd w mieście, podsłuchiwać rozmowy i kilka innych rzeczy, ale wszystko zawsze przebiega w ten sam sposób że i gra będzie co raz bardziej monotonna i wydawać się nam mocno ograniczona. Miasto też nie zachęca, każda ulica wygląda podobnie. Mam nadzieje że się mylę.

5476

Ja miałem zamiar kupić od razu po premierze i zrobić taką jedną z pierwszych recenzji, ale podobny pomysł miałem z AC3 i całe szczęście zabrakło mi wtedy kasy na kupno, bo gra okazała się być kompletną nudą.

Bowen

ja aktualnie przechodzę, jestem na początku i zapowiada się ciekawie...

5476

moj kolega gral i mowil ze jak przeszedl chyba 30% gry to jeszcze nie byl assassynem

Bowen

to wg opinii kolegi utwierdziłeś się w przekonaniu że gra jest kompletną nudą? A może on ma inny gust?
Fakt że jak narazie nie nosi się stroju assassyna, ale broń i umiejętności te same. Szata nie zdobi człowieka :P

Bowen

no tak bo błędy orto zawsze świadczą o trollowaniu i gimbusiarstwie..niektórzy mają dysorto albo są jeszcze bardzo młodzi

ocenił(a) grę na 9
wiki03

Obejrzałem gameplaye i nic mnie do tej gry nie ciągnie. Wydaje mi się, że będzie bardzo schematyczna i szybko wyczerpie swoją formułę.

użytkownik usunięty
wiki03

jeśli jeszcze nie kupiłeś to kup na tej stronie
https://www.g2a.com/r/watch-dogs-ubisoft

czemu ktoś miałby zamawiać z zagranicy jak można kupić w polsce?