PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8007
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

Nic nowego

ocenił(a) grę na 7

oglądałem zapowiedzi i gamplaye i doszedłem do wniosku, że w tej grze nie będzie nic wyjątkowego. ucieczka przed policją - gta, duże miasto- gta, misje poboczne polegające na ratowaniu ludzi- AC i wiele innych gier. Cała gra jest w ogóle połączeniem AC i gta.

fightClub

Ale wiadomo,że ta gra nie pobije GTA V.

ocenił(a) grę na 10
Rivolt

coś mi się wydaje że będzie lepsza od GTA V.

Piotrek_1099

już na trailerach widać że grafika będzie realniejsza. GTA 5 nie miało zbyt wciągającej fabuły, tu mam nadzieje że będzie

5476

To jak grafika będzie w grze zależy od twojego sprzętu.

ocenił(a) grę na 7
5476

te pajace obniżyli poziom grafiki, kuźwa

https://www.youtube.com/watch?v=wBGIi9VA_AI

Widać sporą różnice między PC a konsolami, tyle tylko, że ta ładna grafika jest na trailerach z 2012. Chyba te szuje obecnie obniżyli grafikę na pc do takiej jaka będzie na konsoli.

Rockman92

Moim zdaniem największa wina leży po stronie konsol starej generacji. Nową generację nie możemy jeszcze obciążać zarzutami, ponieważ developerzy nie za bardzo mają pojęcie jak właściwie tworzyć na nich gry. Także - cierpliwie czekajmy na lata świetność PS4 oraz XBO.

ocenił(a) grę na 7
gramer_filmweb

Nowe konsole są bardziej zbliżone do PC niż wcześniejsze a np ludzie z CD Projekt znają te konsole już 2,5 roku i jak powiadają Wiedźmin 3 wykorzystuje blisko 100 % ich potencjału obliczeniowego. Więc nie wiem czy nadejdzie ta świetność np za 3 czy 4 lata konsole nadal będą tak "mocne" jak dziś a podzespoły PC za 3-4 lata będą no cóż... na pewno bardzo, bardzo mocne. Ale może jakichś cudów optymalizacji dokonają i gry będą się rozwijać w przyszłych latach dalej na konsole ale wątpię.

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

"Chyba te szuje obecnie obniżyli grafikę na pc do takiej jaka będzie na konsoli."

Na konsolach zawsze była lepsza grafika, i nie ma porównania między PC a PS4 MOIM ZDANIEM.

ocenił(a) grę na 7
RogusiSet

taaa... widać to zwłaszcza na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=wBGIi9VA_AI albo w grach w 30 klatkach i 900p. Powodzenia we wciskaniu kitu komuś innemu ale nie mi.

ocenił(a) grę na 7
fightClub

a hakowanie to jak w jakiej grze? Proszę wymienić.

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

hakowanie to nic ciekawego. Bo do czego koniec końców służy? Do wyszukiwania misji pobocznych, uciekania przed policją, sprawdzania jak przechodnie mają na imię. A to wszystko już było. tylko np. W Need for speed wjeżdżasz w dźwig żeby się przewrócił i zatrzymał policje a tu hakujesz most lub słupki i też zatrzymujesz policje. To samo.

ocenił(a) grę na 7
fightClub

no nie no końca to samo bo to sie robi za sprawą smartfona:) . Już wszystko było, akcja to akcja, ucieczki przed policją, karambole itd będa zawsze i do końca świata w grach. Dla mnie ważna jest historia opowiedziana w tej grze oraz grafika. Myślę, że nie ma po co narzekać, że dostajemy znowu otwarty duży świat i nie jest to AC.

Rockman92

A historia zapowiada się na bardzo, bardzo dobrą. Mam nadzieję, że taką się okaże. : )

ocenił(a) grę na 7
gramer_filmweb

nieinaczej:)