PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8014
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

Nie będzie DEMA

ocenił(a) grę na 9

Jakoś mnie to nie dziwi hehe. Boją się, że wielu ludzi po przygodzie z demem rozmyśli się z zakupu pełnej wersji. Dla mnie ta gra zapowiada się na całkiem spore rozczarowanie. Na serio ten tytuł mnie nie przekonuje. Kolejna gniotowata produkcja z rozdmuchaną propagandą merketingu...

STAMiNA

Myślę i mam nadzieje że jesteś w błędzie.

ocenił(a) grę na 9
5476

Według mnie twórcy zbytnio skupiają się na "wybajerzeniu" grafiki a gameplay będzie położony totalnie. Zapowiada się świecący jak choinka gniot.

STAMiNA

Większość i tak będzie mieć "demo" ;)

STAMiNA

Ale prorok z ciebie skoro wiesz co myślą twórcy ;) Jeszcze nie zagrałeś a już hejtujesz. Zjedz snickersa ;)

ocenił(a) grę na 9
alienowa

Takie mam odczucia. :)

STAMiNA

Mam nadzieje że gra będzie fajna bo bardzo na nią czekam i nie będzie rozczarowania :)

STAMiNA

Kiedy tyś ostatnio widział demo sandboksa? Ogólnie dema to już przeszłość. Prawie nikt ich nie wypuszcza, bo według jakichś badań gry posiadające wersję demo sprzedają się słabiej.

neo_angin

Mafia II ;) Ale zgadzam się, że wersje demo to przeszłość. Dawno nie słyszałem tego terminu swoją drogą.

ocenił(a) grę na 9
Baphomet

Nie ma dem to ludzie "próbują" piraty. Taka prawda. Ja np. "nie rozumiem" jak można składać preordery czyli kupować kota w worku...

Baphomet

I Mafia 2 sprzedała się poniżej oczekiwań :)

neo_angin

Może zwyczajnie dlatego, że była sporym rozczarowaniem i średnio udaną grą? ;) W stosunku do młodszej o 8 lat jedynki to był ogromny krok wstecz i zabawa na raptem 10 godzin. Mówię to jako wielki fan pierwszej części. Dwójka była dla mnie klapą.

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

Miałeś racje. Jak dla mnie rozczarowanie.

ocenił(a) grę na 9
ElTomeko

Powiedz coś więcej. Z tego co słyszałem gra ma fatalną optymalizację ale według teorii spiskowej to celowy zabieg żeby ludzie nowe karty graficzne kupowali...

ocenił(a) grę na 8
STAMiNA

Już abstrahując od tego że sama rozgrywka za bardzo nie przypadł mi do gustu to grafika jest sporo słabsza od tej która nam pokazywano rok czy dwa lata temu...Patrząc jak na moim Radosławie 7970 ta gra chodzi i wygląda to rzeczywiście optymalizacja jest słaba. Co do tego kupowania tych droższych kart to co z tego że Ty kupisz sobie powiedzmy GTXa 780 skoro nawet na ultra ustawieniach to grafika nie powala?