PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8039
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs

Rozczarowanie

ocenił(a) grę na 6

Chyba najbardziej przereklamowana gra świata! Jeśli spojrzeć na tę grę przez pryzmat
wykreowanego przez Ubisoft pogromcy GTA i wszystkich sandboxowych gier po kolei to można się
śmiać do rozpuku! Gra fabułą i grywalnością do pięt nie dorasta GTA IV, a miała zjeść V. Osobiście
bardzo drażnił mnie główny bohater, który był taką "miękką kluchą" :) Muzycznie też wypada dość
słabo, ale to kwestia gustu. Może dlatego, że jestem fanem gier Rockstara i jestem przyzwyczajony
do specyficznego poczucia humoru, polotu i masy dobrych pomysłów jestem rozczarowany Watch
Dogs. Mimo wszystko w grę zagrać warto, ale nie warto oczekiwać (obiecywanych) cudów.

idziunio

Przykre, ale prawdziwe :(

idziunio

Motyw jazdy przypomina jak ten kiedys z gry the getaway black mondey. Ogolnie szalu nie robi warch dogs

ocenił(a) grę na 4
idziunio

Zgadzam się. Jak dla mnie rozczarowanie roku, strata pieniędzy. Oby The Division nie zepsuli.

ocenił(a) grę na 4
elSzogun

Za wysokie wymagania macie, ale nie ma co się dziwić skoro twórcy reklamowali to jako hit 2014 r, a wyszło przeciętnie, przeszedłeś już całą ?
Mnie jakoś nie wciąga mam od premiery i w 2 akcie dopiero jestem.

ocenił(a) grę na 6
mich145

Przeszedłem, ale dlatego, że miałem wolny czas i nie miałem w co grać :) No gra nie porywa bo fabuła jest typowo Ubisoftowa, Far Cry też mnie nigdy nie porywał fabułą, tak samo jak Assasin i tak samo jest z Watch Dogs który fabularnie jest sztywny ale jako zręcznościowa-skradankowa-strzelanina, z elementami sandboxa wypada całkiem przyjemnie. Więc poprostu potem praktycznie zmieniają się tylko lokacje, bo misje są schematyczne i powtarzalne przez duuże P Za to lokacje wypadają naprawde wporządku, zabawa kamerami i pistoletem z tłumikiem i telefonem nie jest zła, chociaż początku nie mogłem znieść tych wszystkich uproszczeń i troche mi było szkoda, że spłycili tak nośny temat, ale gdyby inaczej podeszli to ucierpiała by na tym grywalność więc potem machnąłem na to ręką.