PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8023
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs
Penguin27

GTA V zdecydowanie!!

ocenił(a) grę na 8
hubertus1985

Każdy sandbox będzie lepszy od Gta. Tutaj też wygrywa Watch Dogs.

JackRobertkokos

Nie grałem w WD ale na fotkach i gameplayach gra nie wygląda zachwycająco. Poza tym nie lubie za bardzo takich cyber klimatów. Ludzie piszą że gra nie może sie równać z potęgą GTA V, że posiada kiepski model jazdy, kolizji i że dość szybko się nudzi. Ogolnie WD jest "tylko" dobre. Jeżeli chodzi o grafikę to wg. mnie ładnie wygląda roślinność, woda i efekt deszczu. Tu jest trochę lepiej niż w GTA V. Rockstar dał nam jednak możliwość nurkowania, latania, zwierzęta. Tego w WD nie ma.

A tak przy okazji - jeżeli twój awatar odzwierciedla gust muzyczny to witaj w klubie:)

ocenił(a) grę na 8
Penguin27

Nie ustawiłem Avatara dla picu :) A wracając do Watch Dogs i Gta V to oprócz tego,że to gry typu sandbox nie powinno się ich doszczętnie porównywać.Watch Dogs oferuje inny tryb rozrywki i posiada sporo misji pobocznych a w Gta jak to zawsze jest, misji pobocznych za dużo nie ma a jak są to się na prawdę szybko nudzą i gracz jest zmuszony do robienia czegoś innego tudzież do wykonywania misji głównych.Jasne,że fani danej serii nie będą na to zważać jak inni.

hubertus1985

Ogolnie to gta lepsza spodziewalem sie czegos lepszego po WD tym bardziej ze wyszla ta gra na next geny ..slabo rozwinieta gra pod wzgledem samochodow i jazdy grywalnosc jest ok grafika tez spoko choc moglaby byc lepsza niz jest duzo bawienia to zapewne ale za ta cene jak kosztuje to gra nie jest warta gta