PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8039
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs
użytkownik usunięty
Rokefeler92

Ja obstawiam, że pod względem jakości będą bardzo podobne. A po za tym, Rockstar będzie musiało się postarać aby wymyślić coś lepszego od GTA IV. Ubisoft ma wolną rękę, a Watch Dogs może wnieść dużo świeżego w gry typu sandbox/akcja. Hakowanie miasta kontra kolejna opowieść o gangsterach? Zostanę przy produkcji Ubi, a rzecz jasna to zależy od gustu, więc nie ma nawet co rozważać na tę chwilę, która gra będzie lepsza.

A ja na pewno zagram w obie ;)

użytkownik usunięty
dreddx

I dobrze. Zawsze to szersza perspektywa! ;)

"A po za tym, Rockstar będzie musiało się postarać aby wymyślić coś lepszego od GTA IV."
Po wydanym wczoraj gameplayu mozna smialo stwierdzic, ze postarali sie :)

użytkownik usunięty
Rokefeler92

Hehe! Wiem o tym i niestety cofam to co napisałem. Nie doceniłem Rockstara :) . Ale Watch Dogs na pewno będzie świetną grą.

ocenił(a) grę na 7
Rokefeler92

Ja zdecydowanie czekam niecierpliwie już od dawna na GTA V ale WD też się nieźle zapowiada ale GTA V gra roku chyba jak najbardziej twórcy nad tym tytułem długo pracowali urozmaicili rozgrywkę choć właśnie tego się najbardziej boję nie wiem czy granie trzema osobami będzie na prawdę fajne wole jedną ale świetną postać z którą się zgram na maksa.

Rokefeler92

No, na pewno.

Na 99% oby dwie gry będą świetne. Oby tylko sterowanie pod PC było odpowiednio zrobione.

Piotrek4

a Watch Dogs można się spodziewać takiego sterowania jak w Assassin Creed, natomiast w Gta 5 takiego jak w Max Payne 3

ocenił(a) grę na 7
Rokefeler92

Nie wiem czy wiesz, ale po drugim gameplayu który wydał Ubisoft można śmiało stwierdzić że ta gra nawet w połowie nie ma dorównywać Gta to są dwie różne historie

Rokefeler92

ta gra debilu nie ma nic wspólnego do gta

cioty

Poszukaj w rodzinie debili cos czuje ze paru znajdziesz

ocenił(a) grę na 6
Rokefeler92

Może z tym wyzywaniem przesadził, ale generalnie a ma rację - ta gra nie ma nic wspólnego z GTA. Równie dobrze można AC porównywać z GTA, ale na szczęście jeszcze nikt tego nie zrobił :)
Co do obu tytułów to oba zapowiadają się rewelacyjne, ale Watch Dogs jednak lepiej - nowa marka, ciekawszy świat, dużo lepsza grafika itd. wszystko jednak zależy od tego co kto lubi.

lukas_172

Wiem, ze nie ma nic wspolnego z gta, ale wielu ludzi zaczeła porównywac wlasnie te 2 tytuły ktory bedzie lepszy

ocenił(a) grę na 8
Rokefeler92

Tu nie ma czego porównywać. Tego typu tematy jedynie podsycają maniaków, którzy zaczęli to zbędne porównanie. Dwie gry sandboxowe, które proponują zupełnie inną rozgrywkę (kluczowe elementy) i diametralnie różną fabułę. Czy któraś z nich może być lepsza? Myślę, że wyniki sprzedaży pójdą na korzyść Watch_dogs. Ale to tylko przeczucie.

Rokefeler92

Zależy kto co lubi, ja bardziej czekam na WD i myślę, że ma realne szanse w pojedynku z GTAV.

ocenił(a) grę na 4
shepard29

Pożyjemy zobaczmy, na razie GTA jest pierwsze pod względem gier sanboxowych, ale coraz wieciej powstaje takich gier, a gta już powoli zużywa swoje pomysły, gta iv była starsznie słaba, zobaczymy jak wyjdzie im V.
Na watch_dogs też czekam ale napewno nie ma szans z gta pod względem sprzedanych kopii tego jestem pewien, gta do klasyka już :)

mich145

Pod względem sprzedanych kopii może i nie, ale pod względem całości ma. Również popieram IV była mocno przeciętna... do tego stopnia, że własnej wersji nie zakupiłem i jakoś nie żałuję.

ocenił(a) grę na 4
shepard29

Całość to fabuła, muzyka, grafika, głos postaci, swiat stworzony dla gracza, a na to wszystko potrzebne są pieniądze, po wielkiej premierze gta 17 wrzesnia nie bedzie zbyt wielu chętnych aby kupować grę 29 listopada to zdeecydowanie za krótko.

ocenił(a) grę na 6
Rokefeler92

trochę taki assassin's z przyszłości

Rokefeler92

Wydaję mi się ze powtarza sie sytuacja jak przy premierze GTA3 i Mafii I. Podejście też podobne GTAV i GTA3 otwarty świat rubta co chceta a WD jak mafia wtedy wyszukana fabuła. W GTA grało się i zawsze będzie grało dla frajdy a Mafię i pewnie WD będzie się przechodziło dla fabuły. Jedno jest pewne będę chciał pograć w obie :D

Rokefeler92

To graj w GTA, nikt Ci nie każe w WD. Druga sprawa, co niektórzy nie zauważyli, który wiek mamy i coraz więcej gier jest tak robionych. Płytcy ludzie, każdą grę gdzie masz olbrzymi obszar do eksploracji, możesz zarówno chodzić pieszo jak i jeździć samochodem, nazwą zaraz konkurencją GTA. Rynek gier jest bardzo szeroki i każda gra z nutką kryminału, będzie spełniać powyższe warunki. Tak ciężko wbić sobie to do łepetyny?