Musze sie odniesc do tej produkcji z ubi, gra ta nie bedzie niczym odbiegac od Assasins Creed
tyle ze mamy kolesia z czapka zamiast kaptura taka lepsza kopia;) juz z gory wiem ze misje beda
nudne, swiat ograniczony. Jedynie z czego mozna sie cieszyc to grafika bo naprawde bedzie
imersyjna, puszki papiery na ulicy wiatr itd..jest git ale co z tego jak z ladnej miski sie nie najesz:)
Ktos kiedys powiedzial "GTA V ma konkurencje..."Uwazam ze ani nie nadszarpie produkcji z
Rockstar. No i mamy skrypty za skryptem skrypta pogania, co mlodych "hamburgerow" cieszy tak
,starych wyjadaczy irytuje "nie otake gry walczylem.." Ale nie bede hipokryta ,zagram,sprawdze i
oznajmie sie z owa produkcja ale wiem i czuje a rzadko sie myle ze znudzi mnie tak samo jak
Assasin Creed.
Ja wiem natomiast, że będzie miała wbijający w fotel klimat, czyli coś co czego wielu graczy nie dostrzega, nie wspominając przy uwzględnianiu w ocenie.
Grafika swoją stroną ale jeśli twórcy pójdą w stronę AC z tą produkcją to można się spodziewać bardzo dobrej fabuły jak to było w przypadku AC choć wiem że dzisiejsi gracze jedyne co doceniają w grach to grafikę a ja "nie otakie gry walczyłem" hehe xD.
Chyba nie fabuła tylko rozgrywka mylisz pojęcia,a do tego tytuł gry mówi sam za siebie?!I wcale rozgrywka nie polega na zabijaniu gdyż swoje ofiary śledzimy,okradamy,często też czegoś poszukujemy itd pograj dłużej w AC dużej mierze w kolejne części a zobaczysz że rozgrywka prócz podstawki nie jest taka monotonna a fabuła jest na prawdę przednia.
AC to jedna z moich ulubionych serii, grałem w wszystkie ;)
może masz rację, ,że mylę pojęcia, chociaż bardzo dobrze wiem co to fabuła, A ona polega na zabijaniu, poboczne misje są np o okradaniu, pobiciu kogoś itp.Ale ich nie trzeba wykonywać
A ja podobnie jak kolega DemiaN będę serwował zdartą płytę - mylisz pojęcia. ZADANIA(nie fabuła) polegają na zabijaniu i nie ma w tym nic dziwnego skoro gra się Asasynem.