innowacyjny, ładnie wyglądający i przynoszący dużo frajdy, ale jednak skrypt. każdy gameplay to pokazuje.
Trudno, nawet jeśli to będzie skrypt, to wiem, że na Ubi można polegać, jeszcze nie spieprzyli żadnej porządnej produkcji, więc w ciemno założę, że gra będzie świetna. Preorder już w drodze, więc pozostaje tylko czekać... Pozdrawiam ;)
Na muve.pl jakaś wersja z DLC. Nie wiem czy to to, więc dam linka: http://muve.pl/pc/akcja/watch-dogs-pc/6967 Pozdrawam ;)
Na Ubi można polegać?! To chyba najwierutniejsze kłamstwo, jakie w życiu czytałem! :D
Pomijam już traktowanie graczy PeCetowych jak obywateli drugiej kategorii, ale poza Anno 2070 nie było chyba gry wydawanej przez Ubisoft, która by nie miała paskudnych problemów technicznych. Ghost Recon: Future Soldier, anyone? Chyba dalej mi nie działa, bo nie potrafią naprawić problemów swojej gry z GTX580.
Ja osobiście ich nie znoszę i mam nadzieję, że Watch Dogs będą tak samo wybitnie 'niezrypane', jak Anno, które jako chyba jedyne z ich nowszych gier mile wspominam.
A u mnie wszystko śmiga w najlepsze i nigdy nie doświedczyłem żadnych wiekszych problemów z grami, choć Uplay jest skopany i to powie każdy kto ma tam jakiekolwiek gry. Mam nadzieje, że dostanę klucz na steam...
Słabe słabe, dla kogoś po szkole informatycznej wręcz obraźliwe. Zamo założenie jest już zabawne, dla mnie nic specjalnego.