PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656507}
6,7 8,0 tys. ocen
6,7 10 1 8039
Watch_Dogs
powrót do forum gry Watch_Dogs
ocenił(a) grę na 1
karollo24

A dla mnie to bardziej mieszanka GTA z Alan Wake... tylko że graficznie jest o niebo lepsze od dotychczasowych GTA... obawiam się, że może być lepsze od powstającego GTA V, pod względem graficznym...ale oby tak nie było. Myślę, że ta gra graficznie jest wyprzedzeniem dotychczasowej generacji...

użytkownik usunięty
camelflo

Dokładnie !

camelflo

Oby tak nie było? A co się stanie jeśli tak będzie?

camelflo

bez kitu ta gra należy już do nowej ery gier... grafika zajebiście realistyczna i jeszcze ta dokładność szczegółów i naturalne animacje postaci. no i oryginalny pomysł jeśli chodzi o fabułę...

wito_filmweb

już widzę jakie będą wymagania karty graficznej i procesora o ile wyjdzie na PC. Już trzeba zacząć zbierać na nowy komputer :P

ocenił(a) grę na 7
camelflo

Grafika lepsza od GTA !!! Może ja za bardzo kocham gry spod ręki R* ale nigdy nie napisałbym że ktoś zrobił lepszą grafikę w danym tam roku premierowym od R* oni zbyt długo robią kolejne części by fabuła czy grafa była słabsza od gier Ubisofta który gry wydaje co rok.Chodź przyznam się też że nie orientuje się która ekipa ma więcej many many bo to od tego zależy jakiej jakości jest potem gra.Jak masz dużo hajsu to masz też najlepszych speców od gier.Mam pytanie" tylko że graficznie jest o niebo lepsze od dotychczasowych GTA" - skąd masz takie newsy?

ocenił(a) grę na 7
karollo24

dokładnie assasins creed. tak wygląda na tym demo. pewnie ubisoft zrobi tak że to się okaże nową serią o assasynie bo to co się tam robi jest identyczne do assayna jedynki. tyle

karollo24

Mi też właśnie właśnie od razu skojarzyło sie z assasynem, ale i z gta.

karollo24

Dla mnie to wygląda jak Assassin's Creed z racji sposobu rozgrywki, GTA z racji otwartego świata i Deus Ex bo pewnie będzie można ulepszać telefon czy coś. To nie będzie kontynuacja Assassin's Creed, to zupełnie nowa seria. Ja mam tylko nadzieję że nie przesadzą z tą 'nowo-generacyjną-rewolucją'. Wolałbym żeby gra była trochę brzydsza itp. ale żeby poszła na moim kompie :/

ocenił(a) grę na 7
karollo24

Też właśnie przyszło mi to na myśl.