PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 62153
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

Z tego co słyszałem...

Z książek:

Geralt (ciężko żeby nie było wiedźmina w "Wiedźminie" :D)
Yennefer
Ciri
Jaskier
Zoltan
Yarpen
Triss
Vesemir
Filippa ???

Z gier:
Letho (jeśli żyje)
Zygryfd
Iorweth
Vernon Roche
Radowid

DziurawaMarysia

wiecie coś więcej na ten temat?

DziurawaMarysia

Zapomniałeś o tym, który prawdopodobnie stanie się głównym antagonistą gry, czyli Emhyrze var Emreisie, Deithwen Addan yn Carn aep Morvudd (w Starszej Mowie - Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów) znanym również jako Jeż z Erlenwaldu, albo Duny. :)
W największym skrócie - Cesarz Nilfgaardu, widoczny zresztą w zwiastunie.

Yoschan

tak racja a głosu użyczy mu Namiestnik Zachodu i Namiestnik Siedmiu Królestw Westeros, srający złotem Tywin Lannister czyli po poprostu Charles Dance.

A Saskia, Shani... czy one się pojawią?

użytkownik usunięty
DziurawaMarysia

Saskia może ale raczej jako postać epizodyczna. I nie byłbym taki w 100% pewien czy Emhyr będzie głównym antagonistą.

Poza tym z pewnością spotkamy Eredina. Nie chce mi się wierzyć że władca gonu nie pojawi się w grze.

użytkownik usunięty
DziurawaMarysia

Aha zobaczymy też wiedźminów Eskela i Lamberta :)

o super że bd więcej wiedźminów, a jeśli chodzi o Eredina to mi się wydaje że to właśnie on bd głównym antagonistą. Sam tytuł wiele mówi xD

użytkownik usunięty

Vesemir i Letho też się pojawią

użytkownik usunięty

No tak tak ale oni już zostali wymienieni wyżej ;) osobiście ciekawi mnie co redzi wymyślą po trylogii geralta.

ocenił(a) grę na 10

Na pewno coś dobrego na równie wysokim poziomie...

Yoschan

Stawiam, że Emhyr stanie się raczej kimś na kształt sojusznika ;) Głównym antagonistą z wielkim prawdopodobieństwem będzie Król Gonu.

ocenił(a) grę na 10
Yoschan

Uczynienie z Emhyra antagonisty byłoby najgorszym, najgłupszym możliwym posunięciem. Przerabialiśmy to w sadze.

Yoschan

Czemu Emhyr miałby być antagonistą, w dodatku główym? Nawet w sadze, zanim zrezygnował z Ciri, ciężko było go za takowego uznać.

użytkownik usunięty
DziurawaMarysia

Dijkstra - w Novigradzie Geralt będzie wykonywał dla niego zlecenie. Przynajmniej tyle pokazali w gameplay'u na E3 :)

Najbardziej bym się ucieszyła jakby w grze pojawił się Regis...;)

użytkownik usunięty
T_a

Jedna z najfajniejszych postaci :)

Zdecydowanie ;)
A co do wiedźminów, największy sentyment mam do książkowego Coena;)

ocenił(a) grę na 10
T_a

Ba, jedna z najciekawszych osób z drużyny Geralta, a zarazem jedyna, wobec której istnieją poszlaki, że przeżył starcie na zamku Stygga. Mimo to chciałbym chociaż raz zobaczyć Cahira, Milvę i Angoulême, nawet pod postacią duchów...

Skandal

Duże prawdopodobieństwo, że przeżył, a potwierdza to fakt, że kiedy Yennefer i Geralt zostali odprawiani w łodzi do krainy umarłych to były przy nich widma dawnych kompanów odprowadzających łódź. Regis się wtedy nie ukazał ;)

ocenił(a) grę na 10
T_a

Właśnie o to mi chodziło: Triss, Jaskier, Zoltan i Yarpen widzieli duchy wszystkich swoich najbliższych kompanów, ale zabrakło w nich Regisa. Poczciwy wampir ze skłonnością do butelki już wcześniej został ciężko ranny, ale udało mu się zregenerować jednak wg Sapkowskiego zajęło mu to blisko pół wieku...

ocenił(a) grę na 10
DziurawaMarysia

Ten szpieg redański, Dijkastra chyba ma się pojawić.

użytkownik usunięty
mich145

Dijkstra jest szefem wywiadu redańskiego na pewno się pojawi był na gamepeplayu

DziurawaMarysia

Z plików które wyciekły powiem, ze będzie dość sporo postaci dodam ze pliki to pewnie kontrolowany wyciek bo mało jest tam tego i brak szczegółów odnoście zadań i rzekomych zakończeń których nie znalazłem

Pojawią się:
lorweth, letho, Radovid, Roche, Sheala, Yennefer, Vesemir, Stefan Skellen, Henselt, Esterad Thyssen, Dijkstra, Filippa Eilhart, Sheala de Tancarville, Sabrina Glevissig, Yarpen Zigrin, Saskia, Isengrim Faolitarna, Yaevinn, Jaskier, Zoltan Chivay, Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, Villentrentenmerth, Doppler Chapelle (Wkońcu odwiedzimy novigard) i pewnie wiele innych chodz tez nie wykluczone ze pojawia jeszcze jakieś. Ludzie chcieli aby pojawił sie Borch Trzy Kawki i pewnie bedzie szukał lub pomagał swojej córce Saski itp. Treści zadan nie znamy puki co i tym lepiej ;) Nawet wszystkich postaci

Hunters

O to dużo starych znajomych ;) to powrotem Regisa mnie ucieszyłeś:D o ile to sprawdzone;)

T_a

Tak jest w plikach a czy to będzie w finałowej wersji tego nikt nie wie... Zagadką jest czy też będzie talar

użytkownik usunięty
T_a

Twórcy udostępnili m.in. ten artwork:

http://www. gram.pl/galeria_obrazki.asp?id=6750&i=69

Usuń spację przed "gram". Szkic przedstawia raczej wampirzego cyrulika, bo któż inny nosił taką torbę i mieszkał na cmentarzu? W grze pojawia się znacznie więcej ważnych postaci z książek niż dotychczas więc nie widzę powodu by mieli pominąć Emiela. :)

dzięki za linka ;) przejrzałam wszystko i faktycznie są jakieś szanse :D

ocenił(a) grę na 10
Hunters

Zapomniałeś jeszcze o Emhyru var Emreisie. A i czy Stefan Skellen przypadkiem nie zginął w książce?

Fantasty

zginął

Fantasty

Stefan Skellen zginął, został powieszony

ocenił(a) grę na 10
T_a

Właśnie. Więc dlaczego pan Hunters go wymienił? Jeżeli to przejęzyczenie , to przepraszam za najście. Chociaż może pocżątkowo REDzi chcieli go wprowadzić , ale to nieaktualne. Hm.
Co do Regisa , to raczej niestety wątpię , że się pojawi. Jego pierwsza regeneracja zajęła koło pięćdziesiąt lat , więc to raczej niemożliwe , aby w 3-4 lata się zregenerował , po tym co mu Vilgefortz zrobił..