PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685065}
8,0 7,5 tys. ocen
8,0 10 1 7520
Wolfenstein: The New Order
powrót do forum gry Wolfenstein: The New Order

Gra się fajnie lecz nie ma mowy o tym, że najlepsza w serii. Czułem tęsknotę do Return to Castle i jego klimatu. Szkoda, że nie było tutaj Ester Egga z planszą z Wolfa z 2001 roku.

ocenił(a) grę na 7
grzegorz_cholewa

Zgadzam sie gra sie fajnie ale to nie to.RoC miał swietny klimat chłoneło sie go a tu na poczatku jest fajnie miodnie i old schoolowo ale im dalej tym ta gra ma coraz mniej do zaoferowania.Return to Castle pozostaje nadal na tronie. Nowy Wolf jest dobrą grą ale napewno nie az tak dobra jak to przedstawiaja polscy recenzenci którzy zauwarzyłem od jakiegos czasu zawyrzają grą oceny.

ocenił(a) grę na 8
WielkiVolare

a może po prostu istnieje coś takiego jak gust? Dla mnie to najlepsza gra tego roku.

Abatoniki

Ze strzelanek wolałem kampanię z Advance Warfare. Nie no, kampania w Wolfie to tylko zwykła bajeczka.

grzegorz_cholewa

A "Advance Warfare" to niby nie bajeczka? Przerysowany zły, święta armia USA, nijaki świat przedstawiony.

Bilet95

Advanced Warfare to jeden z tych Codów które powinny być sfilmowane. Inne to na pewno Infinite Warfare i Black Ops.

grzegorz_cholewa

Infinity warfare to podobnie, słaba fabuła. Jedynie black ops ciekawy ale na serial.

Bilet95

Te które najlepiej nadają się na film dzieją się w przyszłości. Po co ekranizować Modern Warfare? Wyjątkiem jest tylko Black Ops 1.

grzegorz_cholewa

Ekranizacja MW? Przecież to miało płytkie fabuły, wbrew temu co mówią fani. Tylko Black Ops 1 zasługuje na formę serialu, fabuła jest intrygująca i klimatyczna.