Mam problem z uruchomieniem gry po baaardzo długim czasie instalacji kiedy próbuje uruchomić
grę pojawia mi się komunikat błąd pliku wykonalnego :/ usunąłem steama zainstalowałem jeszcze
raz znowu zainstalowałem grę i mam to samo...please help
Napisz do pomocy technicznej gry a nie po jakiś filmwebach szukaj pomocy !
Ja pier...le co za ludzie
Instalujesz z płyty czy pobierasz z sieci?
Możesz po instalacji spróbować sprawdzic cache aplikacji. Steam sprawdza, czy pliki gry nie są uszkodzone.
Nie można uruchomić gry, błąd pliku wykonywalnego.
Reinstalowałem całego steama, grę instalowałem z płyt potem zassysałem ze steama
Dobrze by było jakbyś podał konfiguracje bo bez tego ciężko doradzić inne problemy są na AMD a inne na GF.
Ogólnie z tego co widac masz problem z plikiem exe.
Rozwiązaniem moze być zainstalowanie gry jeszcze raz z płyty następnie dociągnięcie reszty ze steam ALE..zanim zaczniesz instalowac z płyty przejdz w tryb offline, po zainstalowaniu gry z płyt przejdz na online i resztę gry dociągnij.
Sciągnij najnowsze sterowniki i zainstaluj
AMD – Catalyst 14.4
NVIDIA – Geforce 335.23
Jeśli masz Nvidie wyłącz w sterownikach tripple buffering, bo robi problemy
ustaw grę na kompatybilność z windows 7 i uruchom jako administrator
a następnie odpal powinno być ok
Na forum steam na pewno znajdziesz wątek z tym problemem
Mam te najnowsze sterowniki.
Asus Nj61V
Intel Core i3 350m
nVidia Geforce Gt325m, vram 1GB
wydaje mi się, że gdybym nie spełniał minimalnych wymagan komunikat byłby inny niż brak pliku wykonywalnego
instalowałem grę raz jeszcze, wyłączyłem nawet antywirusa
z Gt325m nie masz szans na granie w Wolfa absolutnie żadnych karta jest za słaba i to i wiele za słaba, ja rozumiem ze twórcy przeginają z wymaganiami minimalnymi, ale ty to zaszalałeś w drugą stronę. Nawet jak uporasz się z błędem pliku exe, niema żadnych szans że na tym będziesz grał w Wolfa, nieco ponad 2 tysiaki w Vantage dobitnie świadczy o możliwościach karty.
liczyłem się z tym ale mi chodzi co z tą grą, zbieram kasę na nową maszynę ale nie mam gwarancji ze ją w ogóle uruchomie...pomoc techniczna pisze mi to samo co wy :/
Bardzo dziwny problem nie chce sprawdzać teraz bo to zajęło by wiele czasu ale połaczenie internetowe jest wymagane tylko do wprowadzenia klucza do biblioteki steam i zweryfikowania go następnie instalujemy z płyt i nic mi nie wiadomo aby był wymóg online podczas instalacji.
Problem z exe może się też wiązać (choć nie musi tak tylko myślę) z brakującymi pośrednimi plikami do instalacji gry
Microsoft c++ choć w folderze widać są instalki wersji 2008 i 2010
a może problem leży po stronie mobilnych sterowników może mają wyjątkowo kiepskie wsparcie dla Open GL stąd moze problem niewiem gra powinna się odpalać na stacjonarnym już nie powinno być takich cyrków, bo granie na laptopie to trochę ściema marketingowa...
To ty dobry jesteś kot, jak na zintegrowanej karcie i gównianym procesorku i3 próbujesz odpalić takiego sprzętowego kosiarza jak ten najwnowszy Wolfenstein. Jeszcze się dziwisz, że nie chodzi i pomocy szukasz na filmwebie. Gratuluje ;)
Na tym antyku który posiadasz to pograsz w Wolfa, ale tego z 2000 roku i to też nie jestem pewien czy będzie płynnie chodził.