PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613242}
7,3 5,5 tys. ocen
7,3 10 1 5463
World of Tanks
powrót do forum gry World of Tanks

mało znana

ocenił(a) grę na 10

jeszcze mało znana, ale to się zmieni.
Super się w nią gra, nie jest symulatorem ale też nie jest prostą nawalanką. Narazie moja ulubiona gierka
Jeśli ktoś nie grał to polecam :)

juzick

Mało znana? Ma już ponad 3 miliony aktywnych graczy. Mocno wciąga, ale ma parę wad, z których największymi jest stary i ograniczony silnik gry oraz wypuszczenie bety jako pełnej wersji gry. Zawarli ok. 45% docelowej liczby maszyn (3 niepełne drzewka pojazdów), a sama gra ma kupę niedoróbek. Jeszcze dużo zmian przed nami.

Na szczęście gra jest darmowa, nie trzeba za nią płacić, chociaż w takiej postaci gra się trudniej (na wyższych poziomach pojazdów koszty napraw i amunicji są najczęściej większe niż zyski z bitwy). Cena złota służącego do kupowania kont premium i specjalnych pocisków/ulepszeń jest śmieszna dla Francuza czy Niemca, ale dla polskiego nastolatka często jest bolesna.

ocenił(a) grę na 8
Vesslan

gra wymiata tym bardziej że lubię parcernych

ps. szkoda że nie ma ale liczę że będą innych nacji pojazdy min. Czeskich, Polskich, Włoskich czy nawet Japońskich

ocenił(a) grę na 7
Baal

Czechów nie będzie (bo są już w pewnym sensie), Polacy to tylko 7-TP, Włosi to też symboliczne mieli wozy a Japończycy będą w "przyszłości".

ocenił(a) grę na 5
Lwie_Serce

Wiecie może kto użyczył Polskiego głosu w grze?
Heh mam swój typ ale to chyba nie T.K.

ocenił(a) grę na 6
panzerwolf

Wlasnie niezle przetluczone komendy z jajem.

ocenił(a) grę na 8
drsmierc

fakt. W porównaniu z tym co było na początku polskiej wersji - teraz mamy na prawdę dobre komendy

Vesslan

Gra ogłosiła nowe statystyki, 24 miliony graczy obecnie ma zainstalowane u sie World Of tanks!

ocenił(a) grę na 9
juzick

Gra rewelka lecz jeszcze dłuuga droga przede mną co by wyrobić se skilla. Tak jak w Counter Strike liczy sie tu kooperacja z innymi i duża miara leży też w maszynie jaką sie posiada. Ukształtowanie terenu ma ogromny wpływ na wynik walki. Dla fanów gatunku, osób lubujących się w sprzęcie z 2 Wojny Światowej i nie tylko :)

juzick

zastanawiam się czy World of Battleships i World of Warplanes pobiją WoT'a ;p

ocenił(a) grę na 5
gocha06

Jakoś gry morskie nigdy mnie nie rajcowały i pewnie nie podejmę się WOB a le jeżeli chodzi o latanie to na pewno się skuszę i raczej WOW będzie większym ''rywalem'' dla tanków

panzerwolf

ja jestem ciekawa jak wyjdzie im WoB, bo tak jak rozgrywkę z samolotami bez trudu mogę sobie wyobrazić, to z okrętami mam problem :D

ocenił(a) grę na 6
gocha06

Ja czekam na WOP,moze byc niezle,kiedys zagrywalem sie Red Baronem na Amidze i zdaje sie Wings tez byl niezly.

ocenił(a) grę na 7
juzick

http://wottorun.blogspot.com/
Na tej stronie chcemy się z Wami podzielić doświadczeniem, jakie zdobyliśmy podczas naszej przygody z WoT'em oraz mamy nadzieję zjednoczyć tutaj nieco Toruńskich graczy.
Serdecznie zapraszam na bloga. :-)

Aldhafara

dziś ma ponad 40 000000 graczy

ocenił(a) grę na 10
Radek_Markiewicz

A ja jestem jednym z nich:D 11/10 Gracek_PL to nick WoTa

ocenił(a) grę na 8
juzick

Świetna gra! Szczególnie teraz jak dodali fizykę no po prostu full wypas ;d

ocenił(a) grę na 10
Shadover

jak dla mnie to to jest najlepsza gra świata o czołgach

ocenił(a) grę na 10
sadzik444

białoruśiną coś wyszło (gdyby grę zrobili anglicy to najlepsze czołgi były by angielskie)

juzick

już ponad 50 milionów graczy :)