jeszcze mało znana, ale to się zmieni.
Super się w nią gra, nie jest symulatorem ale też nie jest prostą nawalanką. Narazie moja ulubiona gierka
Jeśli ktoś nie grał to polecam :)
Mało znana? Ma już ponad 3 miliony aktywnych graczy. Mocno wciąga, ale ma parę wad, z których największymi jest stary i ograniczony silnik gry oraz wypuszczenie bety jako pełnej wersji gry. Zawarli ok. 45% docelowej liczby maszyn (3 niepełne drzewka pojazdów), a sama gra ma kupę niedoróbek. Jeszcze dużo zmian przed nami.
Na szczęście gra jest darmowa, nie trzeba za nią płacić, chociaż w takiej postaci gra się trudniej (na wyższych poziomach pojazdów koszty napraw i amunicji są najczęściej większe niż zyski z bitwy). Cena złota służącego do kupowania kont premium i specjalnych pocisków/ulepszeń jest śmieszna dla Francuza czy Niemca, ale dla polskiego nastolatka często jest bolesna.
gra wymiata tym bardziej że lubię parcernych
ps. szkoda że nie ma ale liczę że będą innych nacji pojazdy min. Czeskich, Polskich, Włoskich czy nawet Japońskich
Czechów nie będzie (bo są już w pewnym sensie), Polacy to tylko 7-TP, Włosi to też symboliczne mieli wozy a Japończycy będą w "przyszłości".
Wiecie może kto użyczył Polskiego głosu w grze?
Heh mam swój typ ale to chyba nie T.K.
fakt. W porównaniu z tym co było na początku polskiej wersji - teraz mamy na prawdę dobre komendy
Gra rewelka lecz jeszcze dłuuga droga przede mną co by wyrobić se skilla. Tak jak w Counter Strike liczy sie tu kooperacja z innymi i duża miara leży też w maszynie jaką sie posiada. Ukształtowanie terenu ma ogromny wpływ na wynik walki. Dla fanów gatunku, osób lubujących się w sprzęcie z 2 Wojny Światowej i nie tylko :)
Jakoś gry morskie nigdy mnie nie rajcowały i pewnie nie podejmę się WOB a le jeżeli chodzi o latanie to na pewno się skuszę i raczej WOW będzie większym ''rywalem'' dla tanków
ja jestem ciekawa jak wyjdzie im WoB, bo tak jak rozgrywkę z samolotami bez trudu mogę sobie wyobrazić, to z okrętami mam problem :D
Ja czekam na WOP,moze byc niezle,kiedys zagrywalem sie Red Baronem na Amidze i zdaje sie Wings tez byl niezly.
http://wottorun.blogspot.com/
Na tej stronie chcemy się z Wami podzielić doświadczeniem, jakie zdobyliśmy podczas naszej przygody z WoT'em oraz mamy nadzieję zjednoczyć tutaj nieco Toruńskich graczy.
Serdecznie zapraszam na bloga. :-)
białoruśiną coś wyszło (gdyby grę zrobili anglicy to najlepsze czołgi były by angielskie)