PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613242}
7,3 5,5 tys. ocen
7,3 10 1 5482
World of Tanks
powrót do forum gry World of Tanks

no kocham te gre

ocenił(a) grę na 9

szkoda ze wiedza jak przez mm czlowiekowi staty popsuc :/

ocenił(a) grę na 6
Valtara

MM, RNG, tunelowanie map, lagi, do d... support, ciągłe jakieś kosmetyczne poprawki, które potrafią wykrzaczyć coś innego... syf, kiła i mogiła. Jest to jedyna gra, która mnie wkurza, a jeśli chodzi o MM to odinstaluj XVM, to może inaczej zaczniesz grać, bo wydaje mi się, że ludzie jak widzą zielonych lub wyżej albo procent wygranych powyżej 50% to myślą że nic nie zrobia i wygrają bitwę.

ocenił(a) grę na 9
terrorystan

nigdy nie mialam XVM i raczej nie bede miala:)

ocenił(a) grę na 9
Valtara

Nie graj dla "stat" tylko dla samej przyjemności z grania :)
Co do XVM przydatna rzecz - aczkolwiek aktualnie nie działa :P
Więc zabawa lepsza.
Dajesz z siebie wszystko, ponieważ nie wiesz jakie są szanse na wygraną ;)
Co do MM, rzeczywiście czasem wywali gdzieś wysoko. Ale co mają powiedzieć "spoterzy" V tieru wyrzucani na VII?
Lub VII wywalane na IX :)

Mniej nerwów, więcej przyjemności z gry - GL & HF
See you :)

ocenił(a) grę na 9
MakariVaino

swietnie gadasz! granie nie dla for fun to juz nie to, ale musze ci powiedziec co do mm, to aufklarungiem jechalam (7tier) wylacznie z 10, nikogo nie utluklam a dostalam asa pancernego:) i dla takich chwil warto zyc! (albo dla kolobanova:))

ocenił(a) grę na 9
Valtara

Gratuluję AS'a ;)
Auf'a nie posiadam (jeszcze - narazie Francuski i Rosyjski spot), wiem jak to jest siedzieć za sterami lekkiego czołgu który może tylko "połaskotać" wyższe tiery.
Szkoda, że wiele osób nie potafi grać w rozpoznaniu, tylko leci i ginie w pierwszej minucie.
A później SPG i TD są ślepi.
Oby było więcej takich Asów jak Ty :-)
Kolobanova nie posiadam :P

Ad. terrorystan:
Też zauważyłem, że gdy ludzie widzą np. 65% na wygraną to wydaje im się, że bez gry zespołowej (camp, afk, lemming's train) wygrają bitwę.
Miałem kilka takich bitew, że z 28% wychodziliśmy na wygraną pozycję.
Tylko dlatego, że każdy dawał z siebie 150% i starał się pomóc innym, wyczuć swoją rolę w zespole - a przeciwnik lekceważył swojego wroga :P
Z takimi ludźmi aż chce się grać! Mimo, że były to zwykłe losowe bitwy.

ocenił(a) grę na 9
MakariVaino

co do asow:) mam taka manie ze dopoki asa nie dostane to zelastwa nie sprzedaje i tak sie z obiema e50 mecze:( powodzenia w grze

ocenił(a) grę na 9
Valtara

Ktoś chce pograć w plutonie? :P