PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608615}
8,3 9,1 tys. ocen
8,3 10 1 9090
World of Warcraft
powrót do forum gry World of Warcraft
ucas

Let the horde hit the floor!!! ;> Do dzisiaj gram (z dużymi przerwami, średnio 2mies./rok gram ;]).

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

brzydki ally die! ;]

icansee

Schowajcie się w swoich przerośniętych wsiach ;>

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

widziałeś teraz Orgrimmar? wg mnie najfajniej zrobiona stolica w WoW

icansee

Widziałem, bez latania ciężko się połapać co jest gdzie.

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

ja tam się doskonale w orgrimmar no a jak nie wiesz gdzie co jest to zawsze możesz zapytać zielonego strażnika z toporkiem ;]

icansee

Dokładnie, ale chodziło mi bardziej o windę na górne "piętro" ;>

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

Najlepiej wygladajaca stolica jest Orgrimmar jednak najbardziej ze tak powiem praktyczna jest Ironforge:P

cheeroke

Co wy gadacie najlepszy jest Stormwind albo Darnassus. Horda sux :D
For Lordaeon ! For the Alliance !

Ivalor

I tak najwięcej ludzi siedzi w Ironforge i Ogrimmarze ;]

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

W IF da sie teraz latac czy nie?

ocenił(a) grę na 10
cheeroke

Gra jest rewelacyjna, jedna z najlepszych gier (moim zdaniem). Tak jak poprzednicy gram z małymi przerwami.

ocenił(a) grę na 10
Ivalor

uuu! wredny ally die! chodź na chromaggusa to cię skasuje XD

icansee

Skasować mogę Was wszystkich, jeśli dacie login+hasło(+token) ;D

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

tak się nie liczy!

ocenił(a) grę na 10
icansee

Oj wy tępe keki z hordy. :] A tak na serio to ktoś wyżej napisał, że wszyscy siedząw IF i Ogri, nie prawda, jeśli chodzi o Ogrimar to owszem ale jeśli chodzi o stolicę ally to więcej osób zdecydowanie teraz siedzi w SW.
A tak na marginesie dodam, że questy i historie z nimi związane są ciekawsze w Alliance. Zwłaszcza długie chain questy.
Dwarfs are da best! :D

mk34

"ktoś" - taa, jak to ciężko przewinąć stronę do góry ;P

ocenił(a) grę na 10
mk34

lepsze keki niż bury XD

ocenił(a) grę na 10
Ivalor

For Lordaeron? On teraz należy do Hordy! FOR THE HORDE!

użytkownik usunięty
Kusy_

Najgorsze są te małe brudasy (niszcze ich) gnomy

icansee

Btw. fajna czy nie, jednak wieś ;>

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

wieś?

ucas

for the horde ; ]

Polilla

Lordaeon nie należy do hordy, jest tylko jego ruiny są okupowane przez bande rozkładających się zwłok(które każdy Alluch zjada na śniadanko). Miasto zniszczone zostało przez Scourge. Lecz niektórzy ludzie z tego miasta przecież przeżyli.

ocenił(a) grę na 10
Ivalor

Tak się składa że jednak należy, pod jego ruinami powstało miasto Forsaken czyli Undercity. Nie jest okupowane bo Forsaken to dawni mieszkańcy Loarderon, których wyrzekło się Alliance gdy ich spotkało nieszczęście. ;] Alliance sucks!

icansee

Nie wyrzekli się bo to rozkładająca się kupa kości, takie coś nie może się wyrzekać. A Forsaken to tylko marni zdrajcy i Przymierza(Worgeni jakoś wybrali właściwą strone) i plagi. :p

ocenił(a) grę na 10
Ivalor

"Nie wyrzekli się bo to rozkładająca się kupa kości, takie coś nie może się wyrzekać" no patrz ale ally jednak to zrobiło, żadnemu nie wpadło do głowy że ich mogło spotkać to samo. Banda zdrajców i tchórzy ! Dlatego teraz te " kupy kości" roznoszą Alliance w drobny mak. :P

icansee

Niezły Ty musisz być no life ;]

ucas

Ja bym na temat tej tezy dyskutował. Gra jest dobra, ale Blizzard ma kilka lepszych tytułów.