PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678718}
7,3 3,6 tys. ocen
7,3 10 1 3578
Zaginięcie Ethana Cartera
powrót do forum gry Zaginięcie Ethana Cartera

Czy ktoś mógłby mi napisać jak zdobyć na steam osiągnięcia "Tunel" i "Niedokończona historia"?

Kitsune101c

"Tunel" możesz zdobyć na samym początku gry, gdy bohater wychodzi z tunelu wystarczy ze się cofniesz i pójdziesz w druga stronę:), z "Niedokończoną historią" niestety nie pomogę:(

Kitsune101c

"Niedokończoną historią"
musisz wziąć granat (w lesie, na szczycie wzgórza koło dworca, przed tamą na początku gry)
Mając granat udaj się na tamę i na trzecim "tarasie" po prawej, kierując sie w strone dwóch domów. Tam będzie opcja "rzuć granat"
Następnie (po przejsciu gry) pod tamą, musisz przejsc przez budynek z generatorami i za tylnymi drzwiami musisz isc wzdłuż rzeki i natrafisz na coś ;)

krasnolud_kolo

-> krasnolud-kolo Czy możesz bardziej rozwinąć info o wzgórzu i granacie?

Łażę już dłuższą chwilę po tym lasku i wszedłem na wszystko co się dało, ale granatu nie znalazłem. ;(
Drobna pomoc by się przydała, bo tylko "Niedokończonej historii" nie mam na Steam'ie.

ksiegarz5

Nie przy dworcu/peronie, a niedaleko drezyny. Idąc od drezyny w stronę zapory, trzeba skręcić w lewo w ciemny las, aż dojdziesz na słoneczny szczyt wzgórza. Tam należy się rozejrzeć.

SzczwanyGapa

-> SzczwanyGapa O.k. Jak tylko będę miał okazję, rozejrzę się tam. :D
I dziękuję za info.