W tym filmie nie ma się z czego smiać ,w dwóch lub trzech momentach mozna się lekko uśmiechnąć i na tym koniec.To najgorszy film z braćmi Wayans.Jak juz się zniżyli do takiego żałosnego poziomu to znaczy że kolesie się wypalili albo stali sie tak leniwi że zbijają kasę tylko na wyrobionej już renomie.Strata czasu na ten film,już lepiej obejrzeć sobie cos starszego z nimi z lat 90' po raz kolejny....
Nie koniecznie... ;d jakbyś mieszkał w stanach i oglądał telewizje w stanach to by było dla ciebie śmieszne ;P Dlatego też film nie wyszedł w Polsce...bo nikt by go nie zrozumiał xD chyba że jakimś cudem ciągnie tv ze stanów. A tak btw. to skąd miałeś ten film;> bo go nie powinno byc w Polsce :P ani w kinach, ani na dvd... :D
Jak Ty do takiego filmu podchodzisz tak poważnie, to szkoda słów na polemikę z Tobą.
Ale i tak powiem w dwóch zdaniach. Film jest parodią zidiociałej telewizji amerykańskiej. Jeśli ta parodia jest dla Ciebie żałosna, to taka sama jest cała amerykańska telewizja, po prostu ŻAŁOSNA(co jest zgodne z prawdą).
pozdro napinacze
czy wy w ogóle czytacie ze zrozumieniem??.Siedzę w amerykańskiej kulturze odkąd pamiętam i uważam ten film za zażałosny bo nie ma tu nic śmiesznego.I nie mów mi człowieku czym jest ten film...
W ogóle jak lubisz horrrory to po co ogladasz komedie :> myślałeś że to bedzie parodia Edwarda Nożycorękiego? :D Ogladam tv ze stanów praktycznie codziennie xD i ja ten film zrozumiałem :)) nie wiem jak ty. Kulturoznawco Amerykański ^^
Film jest beznadziejny i tępy. I tak też uważa (wg. portalu IMDb)1681
widzów z USA, którzy ocenili go na 3.6/10, natomiast reszta świata, 2324
osoby-3.2/10..
Więc coś z Tobą jest nie tak. Gust i smak przychodzą z wiekiem, małoletni
amerykanisto.
Film - jak większość filmów - trzeba zrozumieć, wtedy jest się z czego śmiać. Ale jak się nie rozumie to oczywiście się zakłada takie tematy i pisze, że film jest beznadziejny, "żałosny" itp. Może też po prostu brak Ci poczucia humoru... Skoro takie filmy Ci się nie podobają to wejdź do katalogu i poszukaj sobie filmów z oceną od 9/10, których i tak zapewne nie będziesz rozumiał i będziesz pisał kolejne idiotyczne tematy.
Pozdro